Bauturi

Sfecla curăță ficatul ca un aspirator! Aceasta este ceea ce nutriționiștii recomandă să îl utilizați

 

 

 

Sfecla curăță ficatul ca un aspirator!  Asta recomandă nutriționiștii să se folosească – subtilitățile despre care trebuie să știți …

Acesta nu este doar un cocktail de legume, acesta este un adevărat ser vindecător pentru ficat!

Într-o zi am avut probleme de sănătate și medicul mi-a prescris  antibiotice. După, m-am simțit mai rău ca niciodată: greutate în partea ficatului, amărăciune în gură, ușoară greață după ce am mâncat – întregul buchet de senzații, atât de familiar celor care au un ficat obraznic …

După ce am văzut accidental rețeta pentru acest cocktail, am decis să-l fac. Ce să spun, aceasta este într-adevăr o băutură delicioasă care detoxifică organismul!

O săptămână am mâncat bine și în fiecare zi am băut un pahar dintr-o astfel de băutură vegetală, până la urmă am început să mă simt mai bine ca niciodată!

RECOMANDA!

 

Ingrediente:

3 morcovi

2 mere verzi

1 sfeclă

0, 5 lămâi fără coajă

o felie de rădăcină de ghimbir proaspăt

câteva foi de salată verde sau spanac

 

Mod de preparare:

Tăiați toate legumele într-un blender, după ce le spălați și le curățați. Adăugați 2 căni de apă la băutura vegetală concentrată. Bea-l rece, ține-l gata în frigider!

🥕 Morcovul, bogat în flavonoide și vitamina A, hrănește ficatul.

🍏Pectina găsită în mere ajută la eliminarea toxinelor.

🥬Frunzele verzi de salată oferă o circulație sanguină bună și întăresc sistemul imunitar.

🍋 Ghimbirul și lămâia contribuie la funcționarea excelentă a tractului gastro-intestinal, ameliorează balonarea și îmbunătățesc metabolismul.

🌿 Sfecla crudă are un conținut ridicat de fibre, ceea ce este bun pentru intestine. Îmi place să fac shakeuri de legume într-un blender și acesta este cel mai bun!

Experimentați efectul vindecător asupra dvs., ficatul va fi curățat și nu va mai deranja.

Sursa

 
Categorii