Remedii naturiste

Soluție hipertonică – sare și apă – un panaceu pentru multe boli!

 

 

Soluție hipertonică – sare și apă – un panaceu pentru multe boli!

 

 

Aș putea fi întrebat: dacă un pansament cu o soluție hipertonică este atât de eficient, de ce această metodă de tratament nu este utilizată pe scară largă? Din păcate, medicina este și o afacere.

Problema cu această metodă este că este prea simplă, ieftină și eficientă. Mi-aș dori ca această rețetă să fie folosită de mulți, mulți care au nevoie în timpul nostru dificil, când serviciile medicale scumpe sunt dincolo de puterea multora. Sunt sigur că această rețetă va ajuta cu siguranță.

Rețeta a fost găsită acum mulți ani într-un ziar. O asistentă din anii războiului a scris despre medicul ei I.I. Șcheglova, care a devenit ulterior profesor, a salvat soldații răniți și morți pe front de gangrenă și alte procese inflamatorii.

Iată o descriere a rețetei minune:

1. Luați 1 litru de apă fiartă, zăpadă, apă de ploaie sau apă caldă distilată.

2. Puneți într-un litru de apă 90 g de sare obișnuită de masă (adică 3 linguri fără vârf). Amesteca bine. Rezultatul este o soluție salină de 9%.

3. Luați 8 straturi de tifon de bumbac, turnați o parte din soluție și țineți 8 straturi de tifon în el timp de 1 minut. Strângeți ușor pentru a preveni picurarea.

4. Puneți 8 straturi de tifon pe locul dureros. Asigurați-vă că puneți o bucată de lână pură (de miel) deasupra. Faceți acest lucru înainte de culcare.

5. Legați totul cu pânză de bumbac sau bandaj, fără a folosi distanțieri din polietilenă. Pastrati pana dimineata. Îndepărtați totul dimineața. Și în noaptea următoare, repetă din nou.

Această rețetă uimitor de simplă vindecă multe afecțiuni prin extragerea toxinelor de la coloana vertebrală către piele, ucigând toate infecțiile. Vindecă: hemoragii interne, vânătăi interne și externe severe, tumori interne, gangrenă, entorse, inflamație a capsulelor articulare și alte procese inflamatorii din organism. Folosind această rețetă, câțiva dintre prietenii și rudele mele s-au salvat: – de hemoragie internă – de contuzie severă pe plămâni – de inflamație a capsulei articulației genunchiului – de otrăvire a sângelui, – de moarte din cauza hemoragiei la picior – dintr-o inflamație rece a mușchilor cervicali și multe alte lucruri.

Iată scrisoarea acestei asistente: „” În timpul Marelui Război Patriotic, am lucrat ca asistent medical principal în spitale de campanie cu chirurgul I.I. Șcheglov.

Pe suprafața vastă a plăgii contaminate, a aplicat un șervețel mare, umezit abundent cu soluție salină. După 3-4 zile, rana a devenit curată, roz, temperatura, dacă a fost ridicată, a scăzut la valori aproape normale, după care s-a aplicat un ghips.

După alte 3-4 zile, răniții au fost trimiși în spate. Soluția hipertonică a funcționat excelent – nu am avut aproape nicio mortalitate.

La 10 ani după război, am folosit metoda lui Shcheglov pentru a-mi trata propriii dinți, precum și a cariilor complicate de granulom. Norocul a venit peste două săptămâni. După aceea, am început să studiez efectul soluției saline asupra bolilor precum colecistita, nefrita, apendicita cronică, bolile cardiace reumatice, procesele inflamatorii în plămâni, reumatismul articular, osteomielita, abcesele după injectare etc.

În principiu, acestea au fost cazuri izolate, dar de fiecare dată am obținut rezultate pozitive destul de repede. Mai târziu, am lucrat într-o policlinică și am putut vorbi despre o serie de cazuri destul de dificile în care un pansament cu soluție salină a fost mai eficient decât toate celelalte medicamente.

Am reușit să vindecăm hematoame, bursite, apendicite cronice. Faptul este că soluția salină are proprietăți absorbante și extrage lichid cu floră patogenă din țesut. Odată, în timpul unei călătorii de afaceri în cartier, m-am oprit la un apartament.

Copiii gazdei erau bolnavi de tuse convulsivă. Au tusit necontenit și dureros. Le-am pus bandaje saline pe spate noaptea. După o oră și jumătate, tusea s-a oprit și nu a mai apărut decât dimineața. După patru pansamente, boala a dispărut fără urmă.

La policlinica în cauză, chirurgul mi-a sugerat să încerc soluție salină în tratamentul tumorilor. Primul astfel de pacient a fost o femeie cu o aluniță canceroasă pe față. A atras atenția asupra acestei alunițe în urmă cu șase luni. În acest timp, alunița a devenit violetă, a crescut în volum, a fost eliberat un lichid maro-gri. Am început să îi fac autocolante cu sare. După primul autocolant, tumoarea a devenit palidă și a scăzut. După a doua, a devenit și mai palidă și părea să se micșoreze. Și după al patrulea autocolant, alunița a căpătat aspectul original. Cu al cincilea autocolant, tratamentul s-a încheiat fără intervenție chirurgicală.

Apoi a fost o tânără fată cu un adenom mamar. A fost operată. Am sfătuit pacienta să aplice bandaje saline pe piept câteva săptămâni înainte de operație. Imaginați-vă că operația nu a fost necesară. Șase luni mai târziu, ea a dezvoltat și un adenom pe al doilea sân. Și din nou a fost vindecată cu pansamente hipertensive fără intervenție chirurgicală. Am cunoscut-o la nouă ani după tratament. S-a simțit bine și uitase deja de boala ei.

Aș putea continua povestirile cu vindecări miraculoase cu ajutorul pansamentelor cu soluție hipertonică. Aș putea să vă povestesc despre un profesor la unul dintre institutele Kursk, care, după nouă tampoane de sare, a scăpat de adenomul de prostată.

O femeie care suferea de leucemie, după ce și-a pus pansamente de sare și-a recăpătat din nou sănătatea.

Și acum aș vrea să rezum

Primul. Sarea de masă într-o soluție apoasă de cel mult 10% este un sorbent activ. Scoate toate „gunoiul” din organul bolnav. Dar efectul terapeutic va fi numai dacă pansamentul este respirabil, adică higroscopic, care este determinat de calitatea materialului folosit pentru pansament.

Al doilea. Pansamentul cu sare acționează local – numai asupra unui organ bolnav sau a unei părți a corpului. Pe măsură ce fluidul este absorbit din stratul subcutanat, fluidul tisular se ridică în el din straturile mai adânci, purtând cu sine toate principiile patogene: microbi, viruși și materie organică. Astfel, în timpul acțiunii pansamentului în țesuturile organismului bolnav, lichidul este reînnoit, factorul patogen este eliminat și, de regulă, procesul patologic este eliminat.

Al treilea. Un pansament cu o soluție hipertonică acționează treptat. Rezultatul terapeutic se obține în decurs de 7-10 zile și, uneori, mai mult.

Al patrulea. Utilizarea unei soluții saline necesită o anumită precauție. De exemplu, nu aș recomanda aplicarea unui pansament cu o soluție de concentrație mai mare de 10%. În unele cazuri, chiar și o soluție de 8% este mai bună. (Orice farmacist vă poate ajuta să pregătiți soluția.) De exemplu, cu nasul curgător și durerile de cap, îmi pun noaptea un bandaj circular pe frunte și pe ceafă. Într-o oră și jumătate, curgerea nasului dispare, iar până dimineața dispare și durerea de cap. Pentru orice răceli folosesc bandaje la primul semn. Și dacă totuși am pierdut timpul și infecția a reușit să pătrundă în faringe și bronhii, atunci fac simultan un bandaj complet pe cap și gât (din 3-4 straturi de pânză moale subțire) și pe spate (din 2 straturi de umede și 2 straturi de prosoape uscate), de obicei pe toată noaptea. Cura se realizează după 4-5 proceduri. În același timp, continui să lucrez.

Acum câțiva ani, o rudă s-a apropiat de mine. Fiica ei a suferit atacuri acute de colecistită. Timp de o săptămână, am aplicat un bandaj de prosop de bumbac pe ficatul bolnav. L-am împăturit în 4 straturi, l-am umezit într-o soluție salină și l-am lăsat peste noapte. Un bandaj pe ficat este aplicat în următoarele limite: de la baza sânului stâng până la mijlocul liniei transversale a abdomenului și în lățime – de la sternul liniei albe a abdomenului din față spre spatele coloana vertebrală. După 10 ore, bandajul este îndepărtat și o sticlă de apă fierbinte este aplicată pe aceeași zonă timp de o jumătate de oră.

Acest lucru se face pentru a extinde conductele biliare ca urmare a încălzirii profunde pentru trecerea liberă a masei biliare deshidratate și îngroșate în intestin. În acest caz este necesar un tampon de încălzire. În ceea ce privește fata, au trecut mulți ani de la acel tratament și nu se plânge de ficatul ei.

Soluția salină trebuie utilizată numai într-un bandaj, niciodată într-o compresă.

Concentrația de sare din soluție nu trebuie să depășească 10%, dar, de asemenea, să nu scadă sub 8. Îmbrăcarea cu o soluție de concentrație mai mare poate duce la distrugerea capilarelor din țesuturile din zona de aplicare. Alegerea materialului pentru pansament este foarte importantă. Trebuie să fie higroscopic. Adică ne putem uda cu ușurință și fără reziduuri de grăsimi, unguente, alcool, iod. De asemenea, sunt inacceptabile pe pielea pe care este aplicat bandajul. Cel mai bine este să folosiți o cârpă de lenjerie și bumbac (prosop) care a fost folosită de multe ori și care a fost spălată de mai multe ori. În cele din urmă, puteți folosi tifon. Acesta din urmă este pliat în 8 straturi. Orice alt material indicat – în 4 straturi. Soluția trebuie să fie suficient de fierbinte pentru a aplica pansamentul. Strângeți pansamentul astfel încât să nu fie foarte uscat și să nu fie foarte umed. Nu puneți nimic pe bandaj.

Pentru diferite procese pulmonare (excluse cu sângerări din plămâni), este mai bine să aplicați un bandaj pe spate, dar în același timp este necesar să cunoașteți exact localizarea procesului. Bandați pieptul suficient de strâns, dar nu strângeți respirația. Bandajează abdomenul cât mai strâns posibil, deoarece în timpul nopții este eliberat, bandajul se desface și încetează să mai funcționeze. Dimineața, după îndepărtarea bandajului, materialul trebuie clătit bine în apă caldă.

Dacă aveți probleme și nu ați putut să le rezolvați într-un cadru medical, încercați să folosiți pansamente saline. Această metodă nu este deloc un fel de senzație. Pur și simplu a fost uitată.

 

Sursa
Categorii