Povesti de viata

Sotul a anuntat-o ca o paraseste in timp ce el era in vacanta cu amanta. Ce a facut femeia?

 

 

 

 

Dupa 10 ani de casnicie, m-a sunat si mi-a spus ca trebuie sa parasesc casa pana se intoarce el, asa ca am decis sa vand tot… si sa plec. Asa ca avem reduceri la tot ce va doriti. Totul de la arta, mobilier, rafturi, dulapuri de depozitare, aparate de uz casnic, carti, jocuri pe calculator, imbracaminte, jucarii, masa de ping pong, accesorii de gradina, boxe si o multime de alte produse.

Vand si canapeaua lui favorita, biroul si scaunul de birou.

O multime de produse pe care nici nu stia cum sa le foloseasca.

Usi, ferestre, termopane, oglinzi.

Vreau ca locuinta sa fie complet goala pana luni, cand se intoarce, pentru ca va fi un soc pentru el sa vada asta. Asadar, va astept sambata si duminica sa alegeti tot ce va doriti.

Nu veniti prea devreme pentru ca vineri seara voi avea o mica petrecere cu prietenele mele; este posibil ca sambata sa fim putin mahmure, asa ca va rog sa vorbiti usor cu doamnele cu ochelari.

Hainele lui nu mai sunt de vanzare pentru ca le-am dat foc in fata casei.

De asemenea, pun casa la vanzare saptamana viitoare. Daca ati vrut vreodata sa traiti intr-un cartier frumos, acesta este momentul; construita pe doua nivele, cu vedere la ocean, in coltul strazii sunt scolile, parcurile sunt aproape.

Viata este prea scurta pentru a pierde timpul. Dumnezeu mi-a deschis ochii pentru un motiv. Astept cu nerabdare sa vad ce urmeaza acum. Va astept la cumparaturi; primul venit, primul servit.” – este mesajul pe care o femeie inselata l-a postat prin tot orasul.

 

Sursa : stiri-virale
Categorii