Povesti de viata

Soțul i-a spus că ea ar fi fost un nimeni fără el. Iar ea i-a răspuns cu umor dar si cu demnitate!

 

 

Soțul i-a spus că ea ar fi fost un nimeni fără el. Iar ea i-a răspuns cu umor dar si cu demnitate!

 

Lângă fiecare bărbat puternic se află o femeie puternică. Probabil mulți oameni ar fi de acord cu această zicală străveche. Dar, dacă ar fi să judecăm după istoria de mai jos, unii bărbați au nevoie de câte o zdruncinătură. Și această soție înțeleaptă și-a adus soțul cu picioarele pe pământ într-un mod formidabil!

Odată, Thomas Weiler și soția sa au plecat într-o călătorie mai lungă și deodată au observat că benzina din rezervorul automobilului lor era pe sfârșite.

În curând Weiler a ajuns la o benzinărie, a ordonat să-i fie alimentată mașina și a hotărât să se plimbe puțin, ca să-și dezmorțească picioarele.

Când a revenit la mașină, a observat că soția sa discută cu un angajat al benzinăriei. Discuția a fost întreruptă în momentul, în care Wieler s-a apropiat. Apoi soții și-au continuat călătoria.

Pe drum Wieler a întrebat-o pe soția sa dacă îl cunoaște pe acel om. De fapt, când erau studenți, ea și acel bărbat au avut o relație de aproximativ un an. Auzind acestea, Wieler i-a spus că dacă s-ar fi căsătorit cu acela, ea nu ar fi fost acum soția unui director general, ci al unui angajat la benzinărie.

Soția lui Wieler nu s-a pierdut cu firea și i-a răspuns: „Dragul meu, dacă mă căsătoream cu acel bărbat, atunci el era director general, iar tu — lucrător la benzinărie.”

 

Sursa:  Perfect Media
Categorii