Remedii naturiste

Spuneti adio gutei cu acest tratament natural foarte eficient!!!

 

 

 

 

Guta reprezinta o disfunctie caracterizata prin productia excesiva de acid uric la nivelul articulatiilor.

Nivelul crescut al acidului uric duce la aparitia gutei, iar rezultatele incep sa se vada tarziu, de aceea guta apare de obicei in jurul varstei de 30-40 de ani.

Datorita rinichilor, acidul uric este filtrat si eliminat prin urina.

Cauza principala a aparitiei gutei este eliminarea renala scazuta, a acidului uric. Acest lucru duce la formarea cristalelor si acumularea lor in jurul articulatiilor.

Simptomele de baza ale gutei sunt: aparitia brusca a durerii, roseata in jurul articulatiei, sensibilitatea si fierbinteala.

Boala este cronica si persoanele ce sufera de guta nu trebuie sa consume aspirina pana la sfarsitul vietii lor. Acest amestec ajuta la vindecarea, in mod natural, a gutei si previne simptomele ei la fel cum o fac si medicamentele anti-inflamatorii.

 

Ingrediente:

  • 1-2 lingurite de curcuma (turmeric) sub forma de pulbere
  • 1 pahar cu suc de visine (250ml)
  • 1 borcan de sticla cu capac
  • 1 radacina de ghimbir proaspat sau 2-3 lingurite de ghimbir sub forma de pulbere
  • miere
  • 1 ananas

 

Mod de preparare:

Taiati tulpina ananasului si curatati-l de coaja. Tulpina contine bromelaina si o puteti folosi daca doriti. Dar nu e nicio problema daca folositi doar fructul. Taiati ananasul in bucati si puneti-l in blender. Amestecati bine pana compozitia va deveni omogena. Dupa aceea adaugati sucul de visine si presarati cu turmeric si ghimbir.

Puneti amestecul in borcan si inchideti-l strans. Puneti vasul in frigider si lasati-l 10 zile. Puteti adauga putina miere daca doriti sa fie mai gustos, sau puteti sa puneti mai putin turmeric si ghimbir. Depinde cum va place mai mult. Aceasta bautura poate fi pastrata in frigider timp de 30 de zile.

Este recomandat sa consumati zilnic acest remediu.

 

Sursa: Pentru Suflet
Categorii