Bauturi

Suc de morcovi și castraveți pentru a vă curăța rinichii

Suc de morcovi și castraveți pentru a vă curăța rinichii

 

 

Următorul suc de morcovi pentru a promova curățarea rinichilor este una dintre cele mai bune modalități de detoxifiere și purificare a rinichilor; împreună cu castravetele devine o băutură purificatoare pentru organismul nostru.

Importanța curățării rinichilor

Curățarea rinichilor oferă o modalitate eficientă, sigură și naturală de a susține funcția sănătoasă a rinichilor și ajută corpul să detoxifice și să purifice aceste organe vitale. Mulți oameni, de asemenea, le place să încorporeze multe dintre aceste rețete în viața lor de zi cu zi pentru a susține o sănătate generală bună.

Vă recomandăm să consultați întotdeauna un medic înainte de a începe să utilizați acest mod sau orice alt mod de a face orice curățare internă, fie folosind sucuri naturale sau orice alt supliment.

Dacă credeți că aveți o problemă cu rinichii, aveți o problemă de sănătate sau medicală sau luați în prezent medicamente, discutați cu medicul dumneavoastră înainte de curățare.

În timp ce consumul de suc de morcovi și castraveți pentru a stimula curățarea rinichilor poate fi minim invaziv, trebuie să luați măsuri de precauție.

Beneficiile curățării rinichilor

Cel mai frecvent beneficiu pe care îl raportează oamenii în timpul curățării este cu mult mai mică reținere a apei. Mai ales în secțiunea mijlocie, picioare, glezne, picioare și față. Mulți oameni consideră că pielea lor arată mai bine, mai strânsă și le este mai ușor să meargă și să facă mișcare.

Mulți agenți de curățare pentru prima dată sunt surprinși să afle cât de mult conține în exces corpurile lor.

Aceste rezultate nu sunt surprinzătoare, având în vedere că rinichii joacă un rol cheie în eliminarea toxinelor și în reglarea echilibrului apei din organism.

Detoxificați-vă rinichii cu morcov și castraveți

Sucul de morcovi și castraveți este o băutură antioxidantă și antiinflamatoare. De fapt, a devenit popular în întreaga lume pentru capacitatea sa de detoxifiere a organismului.

Morcovii conțin o cantitate moderată de potasiu și pot fi incluși într-o dietă sănătoasă pentru rinichi. Concentrația sa ridicată de substanțe nutritive esențiale ajută la refacerea funcțiilor organelor excretoare, fiind decisivă pentru a promova eliminarea toxinelor din sânge.

Pregătirea sucului

Combinând efectul detoxifiant al morcovilor cu puterea diuretică a castraveților, putem obține un suc sănătos pentru a proteja rinichii împotriva deteriorării cauzate de excesul de toxine.

Adăugat la dieta obișnuită poate ajuta la prevenirea complicațiilor renale și urinare, reducând recurența unor infecții frecvente.

Cum se prepară suc de morcovi și castraveți?

  • 2 morcovi.
  • 1 castravete.
  • 1 pahar de apă (200 ml).
  • Sucul de ½ lămâie (opțional).
  1. Mai întâi curățați bine legumele, îndepărtați coaja și tăiați-le în cuburi mici pentru a facilita amestecarea.
  2. După ce le-ați tocat, adăugați-le în paharul blenderului și adăugați un pahar cu apă.
  3. Apoi procesați totul câteva clipe, până obțineți un suc omogen fără bulgări.
  4. În cele din urmă, serviți-l instantaneu și, dacă doriți, adăugați sucul unei jumătăți de lămâie.

Cum luați acest preparat?

Dacă scopul tău este să detoxifiezi rinichii, bea sucul pe stomacul gol, cel puțin 3 săptămâni la rând.
De asemenea, ca supliment la dieta ta, ia-o de 2 sau 3 ori pe săptămână.

Administrația SUA pentru Alimente și Medicamente recomandă femeilor să consume 2 până la 2 1/2 căni de legume, iar bărbații să consume 2 1/2 până la 3 căni de legume pe zi.

 

Sursa
Categorii