Desert

Sunt atât de bune și cremoase încât nu te poți opri din mâncat – clătite americane cu ciocolată și cremă fină de frișcă

 

 

Sunt atât de bune și cremoase încât nu te poți opri din mâncat – clătite americane cu ciocolată și cremă fină de frișcă

 

 

Pe internet sunt multe rețete de pancakes, clătite americane. Însă noi vă prezentăm o rețetă extrem de delicioasă de pancakes cu ciocolată și cremă fină de frișcă. Se fac foarte repede și sunt atât de pufoase și moi că se topesc în gură. Preparți și voi aceste pancake-uri pentru micul dejun, toată familia va fi încântată și va savura din plin acest deliciu.

Ingrediente:

2 bucăți Ouă
180 g Făină
70 g Zahăr
3,5 linguri Ulei rafinat
250 ml Lapte
3 linguri Cacao
1 plic Zahăr vanilat
1/3 linguriță Sare
1 linguriță Praf de copt
280 ml Frișcă lichidă 33%
1 plic Spumă pentru deserturi cu gust de frișcă
2 linguri Miere de albine

Mod de preparare:

  1. Într-un bol bateți bine ouăle cu zahărul. Adăugați laptele, uleiul și iar mixați. Apoi adăugați făina cernută, zahărul vanilat, praful de copt, cacao cernută și amestecați bine cu telul, până obțineți o compoziție fără cocoloașe.
  2. Puneți pe foc tigaia, când s-a înfierbântat se pun câteva picături de ulei. Puneți din compoziția de aluat în tigaie cu un polonic mic sau cu lingura.Când încep să iasă bule le întoarceți pe cealaltă parte și țineți 30 de secunde, până este gata.
  3. Lăsați clătitele deoparte și pregătiți crema: puneți într-un bol praful de spumă pentru deserturi, adăugați frișca lichidă și mixați până devine o cremă fermă. La final adăugați mierea și mixați puțin.
  4. Puneți crema obținută într-un sac de patiserie și puneți o clătită un strat de cremă. Acoperiți crema cu o altă clătită și repetați la fel până umpleți toate clătitele.
  5. Savurați cu plăcere!

 

Poofta buna!

 

Sursa: Savuros.TV
Categorii