Casa de vis Flori si gradina

Sunt cu adevărat uimitoare – Cele mai frumoase 13 case din lume, bogate în culorile florilor

 

 

 

 

Desi par un vis, aceste spatii de locuit sunt spectaculoase atat pentru designul interior cat si pentru locul unde sunt construite, oferind persoanelor ce le trec pragul, o priveliste minunata.

Fiecare dintre noi viseaza la o casa in care sa ne trezim si sa admiram frumusetea incredibila a naturii. Imaginati-va ca pe planeta exista case invaluite de flori, frumusetea carora va taie respiratia. Va invitam intr-o calatorie imaginara pentru a vizita cele mai frumoase case, relateaza stiridinredactie.ro.

Sunt pur si simplu extraordinare!

Imaginati-va pentru un moment ca una dintre aceste case va apartine…

1. Cordoba.

Pe strazile orasului puteti admira abilitatea uimitoare a spaniolilor de a crea din flori un adevarat colt de rai. Cu trecerea timpului natura a reusit sa construciasca acest peisaj deosebit.

 

2. Belgia, Bruxelles

Aceasta casa alba, seamana cu un conac inconjurat nu doar de arbusti decorativi tunsi, gazon verde si frumos, dar si de uimitoarele flori de fuchsia care impresioneaza prin colorit si aroma!

3. Cote d’Azur

Doar imaginati-va ca intrati in casa prin acest arc impodobit cu flori. Veti simti zilnic parfumul invaluitor al acestor flori.

4. Kitzbühel, Austria

O alta modalitate de a decora peretele exterior al unei locuinte este de a agata ghivece cu flori: pur si simplu vor infrumuseta aspectul locuintei dvs!

5. Nanning, China

O cascada de flori? In China totul este posibil!

6. Insula greceasca Mykonos

Culoarea fucsiei este in armonie cu albul caselor grecesti. Se pare ca se completeaza reciproc, este combinatia perfecta, care impresioneaza prin culoare si parfum.

7. Londra

Londra este orasul care surprinde prin sobrietate, dar care ascunde locuinte de vis. Priviti aceasta casa confortabila in care verdele si albul ii dau un aer aristocratic.

 

8. Insula greceasca Alonissos

Grecii sunt pur si simplu innebuniti de frumos si de culori. Natura bogata si variata a acestei tari este minunata si surprinzatoare, incat mereu va veti delecta privirea admirand-o.

 

9. Spania, Andaluzia

Spaniolii aleg sa decoreze locuintele intr-un stil original: ghivece suspendate cu flori pe peretii exteriori. Este un adevarat colt de rai!

 

10. Elvetia, Grindelwald

Elvetia este o tara magnifica si foarte frumoasa, verdele suculent si rosul infinit, sunt o combinatie care ii dau un aer de prospetime si naturalete.

 

11. Insula Santorini, Grecia

Casele de un alb imaculat se afla in armonie cu cerul albastru si sunt completate perfect de culorile florilor asezate langa usi si ferestre.

 

12. Spania, Granada

Spaniolii prefera sa-si decoreze casele nu doar cu ghivece cu flori, dar si cu cascade de flori. Priviti ce frumusete!

 

13. Boston

Statele Unite pot concura cu usurinta cu vechea Europa. O casa imbracata in flori, este o adevarata minunatie!
Categorii