
Ingrediente:
- 300 g brânză de vaci;
- 1 ou;
- 1 p. zahăr vanilat;
- 3 linguri de zahăr pudră.
blat:
- 4 ouă;
- 180 g zahăr;
- un praf de sare;
- 120 ml chefir;
- 120 ml ulei de floarea soarelui;
- 300 g făină;
- 10 g praf de copt;
- o mână de cireșe sau alte fructe de pădure.
Metoda de preparare:
Adăugați oul, zahărul vanilat și zahărul pudră peste brânza de vaci. Mixați până obțineți o compoziție omogenă și transferați compoziția într-un poș de patiserie.
Bateți ouăle cu sarea și zahărul folosind un mixer până se formează o masă pufoasă și ușoară.
Adăugați chefirul și uleiul vegetal și amestecați.
Adăugați făina și praful de copt, frământați aluatul până devine omogen.
Ungeți și tapetați cu făină o tavă de copt.
Turnați aluatul în tavă, creând un model cu amestecul de iaurt.
Adăugați fructele de pădure și coaceți într-un cuptor preîncălzit la 180ºC (350ºF) timp de aproximativ 40 de minute.
Pofta buna!













