Teste

TEST: Ce spune dimensiunea brațului tău despre personalitatea ta?

 

 

„Voiam să mă angajez la o firmă foarte mare.  A ajuns să vorbesc cu directorul, s-a uitat pe CV și m-a trimis acasă să-l spăl pe tata pe mâini. Mi s-a părut ciudat, dar așa am făcut

 

 

Modul în care corpurile noastre se dezvoltă este dictat în mare parte de ADN-ul nostru și parțial de alegerile pe care le facem. Cu toate acestea, alegerile pe care le facem, felul în care ne comportăm și chiar genetica noastră sunt toate legate între ele. De fapt, caracterul nostru se dezvoltă ca urmare a tuturor acelor factori.

Așa că mulți psihologi și medici cred că, de multe ori, anumite trăsături de caracter sunt legate de forma unor părți ale corpului nostru. Chirognomia este departamentul de chiromanție care interpretează forma mâinii.

Dacă ai palma pătrată, ești o persoană logică, care este probabil foarte bună la matematică. Nu acorzi prea multă atenție intuiției tale. Preferi în schimb să te bazezi pe ceea ce este concret.

Ai palma dreptunghiulară? Atunci ești mai mult pe partea intuitivă a lucrurilor. Rezolvi problemele mergând pe instinctul tău, chiar dacă faptele te pot îndrepta într-o direcție total diferită.

IATĂ CE DEZVĂLUIE MĂRIMEA BRĂȚULUI DESPRE PERSONALITATEA TA:

CUM SĂ ÎL MĂSORI:

Nu trebuie măsurat cu precizie. Mărimea absolută a mâinilor tale este irelevantă aici; ceea ce căutăm este dimensiunea relativă!
Formați un unghi de 45 de grade cu brațul și cotul stâng. Apoi, ia-ți mâna dreaptă și plasează-ți degetul mare pe interiorul cotului. Întindeți mâna în sus spre încheietura mâinii. Dacă poți ajunge la el, ai mâini mari. Dacă nu, tu și cu mine suntem în aceeași barcă, avem mâinile mici.

CE ÎNSEAMNĂ MÂINILE MICI?

Dacă ai mâini mici, ești o persoană care își asumă riscuri, cu un spirit aventuros și liber.
Deși asta te poate duce uneori în ape agitate, abilitățile tale de rezolvare a problemelor te ajută să te întorci la țărm în siguranță. Tu nu ești ca alți oameni, pe tine noul nu te sperie, ci te provoacă să ieși din zona ta de conformt și să experimentezi, să înveți, să descoperi.

Ești o persoană extrem de sinceră și din acest motiv nu prea ai mulți prieteni, dar cei puțini pe care îi ai te admiră pentru onestitatea ta. Îți place să spui lucrurilor pe nume, nu te ascunzi niciodată după deget, oricât de mare ar fi o problemă, tu îi vei găsi mereu rezolvare. Îți place să faci strategii și planuri pentru orice, mai ales când este vorba despre un proiect important.

CE ÎNSEAMNĂ MÂINILE MARI?

Dacă ai mâinile mari, ești un perfecționist.
Te concentrezi pe micile detalii ale proiectelor și nu te deranjează să amâni puțin termenele limită dacă asta înseamnă să faci lucrurile corect. Ești convins că dacă o treabă trebuie făcută bine, trebuie să o faci personal.

Ești un om bun, generos, convins că fiecare faptă de bunătate pe care o face fiecare dintre noi poate schimba lumea în bine. Ești calm, meticulos și rar te lași tras în negativitatea celor care au tentința de a se plânge mereu. Ești genul de persoană recunoscătoare pentru toate lucrurile mărunte pe care le ai în viața ta. Ești genul de prieten pe care se poate baza oricine. Înțelegător, încurajezi și sprijini pe oricine are nevoie de ajutor. Nu e de mirare că oricine vrea să fie în preajma ta.

 
Categorii