Teste

Testul frunzei. Alege o frunza si vezi ce spune despre personalitatea ta!

 

 

Testul frunzei. Alege o frunza si vezi ce poate spune despre personalitatea ta!

 

 

Alege frunza care îți place și vezi ce spune ea despre tine - Unica.ro

1. Esti vorbareata si iti place sa stai la povesti cu cei din jur. Jumatatea dreapta a creierului tau este probabil mai dezvolatata decat cea stanga, ceea ce inseamna ca te lasi ghidata adesea de emotii, nu de un rationament logic. Esti meticuloasa si creativa, dar de multe ori te simti coplesita de situatiile problematice care se ivesc in jurul tau.

2. Esti linistita, detasata, relaxata si pretuiesti pacea si intelegerea. Iti place sa faci lucrurile in ritmul tau, dar si sa socializezi cu cei din jur. Precauta, preferi sa nu te arunci cu capul inainte cand vine vorba de a lua o decizie. Nu prea intelegi matematica si stiintele exacte, dar te simti atrasa de poezie si lucrurile presarate de filosofie.

3. Preferi sa-ti tii viata privata departe de ochii si urechile indiscrete ale celor din jur, iar cand vine vorba de exprimarea sentimentelor, devii si mai introvertita. Ambitioasa si idealista, nu eziti sa muncesti din greu pentru a-ti transforma visele in realitate. Din pacate, nu lucrezi foarte bine in echipa si esti cam individualista.

Loading...

4. Esti foarte intuitiva cand vine vorba de cei din jur, inteligenta, dar si foarte sensibila. Dintr-un grup de persoane, tu esti cea care vine mereu cu ideile noi si bune, pe care le aproba, ba chiar le invidiaza toti. Observi cu usurinta detaliile pe care altii nu le baga de seama, ceea ce te face greu de inlocuit in orice anturaj.

5. Esti serioasa si incapatanata. Perseverenta si curajul sunt cuvntele care te caracterizeaza cel mai bine, iar cand nu esti de acord cu ceva, te aprinzi si esti dispusa sa mergi pana in panzele albe ca sa demonstrezi ca ai dreptate. Pentru tine, faptele conteaza mai mult decat vorbele si te inconjori de oameni care demonstreaza mereu prin comportament ca merita sa-ti stea aproape.

6. Inteleapta, calma, cumpatata, muncitoare si inspirata in tot ceea ce faci. Ai o imaginatie bogata, esti loiala si mereu sincera. Pentru tine, manierele si politetea sunt esentiale in relatiile cu cei din jur si tolerezi cu greu nesimtirea sau aroganta.

 

Imagini pentru frunze wallpaper

 

Sursa: Revista Fresh
Categorii