Sinele superior de ghideaza intotdeauna, trebuie doar sa fim atenti la mesajele pe care ni le transmite.

Dar cum stim care sunt mesajele trimise de sinele superior? Acest test cu mandale de cristal te va ajuta sa primesti informatii utile.

Pentru inceput, inainte de a alege una dintre cele trei mandale de cristal, respira adanc, concentreaza-te pe zona de deasupra capului tau (chakra coroanei).

Apoi alege mandala de cristal care te atrage cel mai mult, care simti ca te cheama la ea.

Dupa ce citesti mesajul, da-ti timp sa-l asimilezi, pentru a-l intelege pe deplin si pentru a putea vibra in directia lui.

Mandale de cristal #1

O samanta a fost plantata azi, iar potentialul ei este enorm. Aceasta samanta (idee) are nevoie de rabdare, de planificare. Lasa detaliile sa apara, fara sa le fortezi, iar tu vei culege roadele.

Sunt o multime de oportunitati la usa ta care asteapta sa le vezi. Nu trebuie decat sa actionezi!

Mandale de cristal #2

A venit vremea sa renunti la acel viciu care te tine pe loc. Cu totii avem o viciile noastre: fumat, alcool, cafea, dramatizare etc.

Cu totii facem ceva ce stim ca nu este in regula cu sufletul nostru si, cu toate acestea, continuam.

Acesta este semnul cel mai clar ca trebuie sa schimbi comportamentul nesanatos si sa-l inlocuiesti cu ceva pozitiv pentru sufletul tau.

Daca ai tolerat in preajma ta oameni negativi, este vremea sa te distantezi de dramele lor, chiar daca, pe de alta parte, esti curios sa vezi ce se intampla mai departe. Iesi din povestile altora si hraneste-ti sufletul cu lucruri bune.

Mandale de cristal #3

A venit “ziua judecatii”, insa nu in sensul apocaliptic. Este vremea sa iti iei viata in maini si sa iti asumi responsabilitati, oricat de riscant ti se va parea acest lucru.

Poate fi inceputul unei noi etape, in care sa te “cureti” de tot ce ai facut sau nu ai facut in viata ta, sa te eliberezi de negativitate, sa nu repeti greselile trecutului si sa mergi inainte.

 

sursa