Uncategorized

Ti-l mai amintesti pe Fernando Colunga? Uite cum arata la 53 de ani. A disparut complet din lumina reflectoarelor. Putina lume l-ar mai recunoaste

 

 

 

 

Fernando Colunga a fost unul dintre cei mai iubiti actori de telenovele, insa, in ultimii ani, a disparut complet din lumina reflectoarelor.

 

Imagini pentru Fernando Colunga

 

Telespectatorii romani il stiu din „Maria la del Barrio“ („Sărmana Maria“), „Esmeralda“, „Nunca Te Olvidare“, „Amor Real“, „Alborada“ („Cântec de iubire“), „Pasión“ („Pasiune“) ori „Soy Tu Dueña“ („Stăpâna“).

 

Imagini pentru Fernando Colunga

Imagini pentru Fernando Colunga acum

 

Fernando Colunga Olivares s-a născut pe 3 martie 1966 in Ciudad de Mexico, dintr-un tată inginer si o mamă casnică. In tinerete, a vândut aparate electronice, a lucrat ca barman si a avut un magazin de unelte si piese de schimb.

Loading...

Desi s-a pregătit pentru a deveni inginer si are o diplomă in constructii, Colunga s-a indrăgostit de cinematografie după ce a jucat, in 1989, ca dublură a lui Eduardo Yanez in telenovela „Dulce desafio”, in cadrul unor scene cu motociclete. Un producător a observat că are talent si asa si-a inceput cariera, scrie OkMagazine.ro

 

Imagini pentru pe Fernando Colunga

 

Dupa ce a disparut pentru o perioada din lumina reflectoarelor, Fernando Colunga pare sa aiba o noua telenovela in plan.

Miguel varoni a publicat pe Instagram o fotografie in care apare alaturi de actor in timpul unei intalniri din Washington DC. Fanii au speculat imediat o noua colaborare pentru o telenovela, insa nimic nu este concret.

Fernando Colunga s-a schimbat foarte mult fata de perioada sa de glorie. Putina lume l-ar mai recunoaste.

 

Imagini pentru pe Fernando Colunga

Imagini pentru Fernando Colunga

Imagine similară

 

Sursa

Tags
Categorii