
Ingrediente:
Fursecuri – 150 g
Cacao – 1 lingură + 30 g
Unt topit – 70 g
Gelatină – 30 g
Lapte – 200 ml
Smântână (20%) – 400 gr
Lapte condensat – 300 g
Smântână (35%) – 200 ml
Zahăr vanilat – 1 linguriță
Mod de preparare:
Zdrobiți fursecurile în firimituri, adăugați cacaoa și amestecați.

Se toarnă untul topit și se amestecă.

Turnați într-o formă de 18 cm și apăsați. Dați la frigider pentru 10-15 minute.

Turnați gelatina cu apă și lăsați timp de 10-15 minute. Turnați laptele condensat în smântână și amestecați.

Bateți frișca până devine pufoasă.
Dizolvați gelatina și turnați amestecul de smântână, amestecați cu un mixer.

Se toarnă frișca bătută și se amestecă cu un mixer.

Împărțiți amestecul în două părți. Adăugați zahăr vanilat la o parte și amestecați cu un mixer.

Turnați cacaoa în a doua și amestecați cu un mixer.

Întindeți 6 linguri de amestec de ciocolată pe baza prăjiturii. Apoi, 4 linguri de amestec alb în centru.

Apoi, adăugați 4 linguri în centrul ciocolatei. Și așa mai departe până se termină masa.

Facem modele cu un băț și le punem la frigider timp de două ore.

Pofta buna!
Sursa: https://babusyni-retsepty.com.ua/tsey-desert-pidkoryv-mene-z-pershoho-shmatochka-tort-zebra-bez-vypichky-ta-boroshna/













