Credinta

Traieste fiecare clipa ca si cand ar fi ultima… Traieste fiecare clipa cu bucurie, fara sa te gandesti la ce va fi in secunda urmatoare sau la ce iti va rezerva ziua de maine

 

 

 

“Bucură-te de viaţă, omule! Sărbătoreşte puţin din toate! Plângi când îţi vine să o faci! Trăieşte! Uneori eşti trist, dar astăzi ochii tăi râd, pentru că ai un vis care te ghidează. Se numeşte Viaţă! Nu uita să fii Om înainte de toate! Nu vorbi doar despre necazurile tale… Învaţă să vorbeşti şi despre Bucuriile tale! Trăieşte frumos, iartă la timp şi iubeşte cu adevărat!

Om frumos, zâmbeşte, ai încredere în visurile tale. Chiar dacă pare imposibil, continuă! Iar îndrăzneala îţi va fi răsplătită. Nu ne putem schimba amintirile, dar putem schimba înţelesurile lor şi puterea pe care o au asupra noastră.

Nu-ţi lăsa sufletul să moară! Încă ai privilegiul de a fi în viaţă, de a iubi şi de a te bucura. Vei începe să te vindeci când îi vei ierta şi îi vei lăsa în urmă pe cei care te-au rănit şi te-au nedreptăţit. Meriti acest cadou! Liniştea…

Dragoste nu oboseşte niciodată.
Şi nu uita, numai câtorva oameni le pasă cu adevărat. Restul sunt doar curioşi. Fă ceea ce poţi, cu ceea ce ai, acolo unde eşti. Fii fericit! Niciodată nu ştii cât timp ţi-a mai rămas.”

Traieste fiecare clipa ca cand ar fi ultima! Ia-ti intotdeauna „la revedere” cu zambetul pe buze, suna-ti in fiecare zi apropiatii si spune-le cat de mult inseamna pentru tine, ajuta atunci cand un om este pus la grea incercare, ofera din putinul tau si celor care nu au, imbratiseaza cu putere si nu privi in urma, multumeste pentru ce ai si nu te razvrati pentru ceea ce iti lipseste. Traieste fiecare clipa cu bucurie, fara sa te gandesti la ce va fi in secunda urmatoare sau la ce iti va rezerva ziua de maine. Ofera tot ce ii mai frumos pentru ca ce dai, acelasi lucru primesti. In egala masura, nici mai mult, nici mai putin.
Continua sa crezi in tine, iar atunci cand ai un moment de slabiciune, gandeste-te ca dupa ploaie intotdeauna iese curcubeul.
Hristosom Filipescu

 
Categorii