Bauturi

Tratamentul cu suc de brusture – un remediu vechi, ieftin și eficient, verificat intr-un spectru mare de afectiuni

 

 

Tratamentul cu suc de brusture – un remediu vechi, ieftin și eficient, verificat intr-un spectru mare de afectiuni

 

 

În medicina populară, cu suc de brusture sînt tratate cu succes diferite chisturi. Brusturele înlătură chisturile de pe rinichi, uter și ovare. Tratamentul cu suc de brusture cere mult timp și disciplină, în schimb, dacă ați făcut o cură cu acest remediu, veți scăpa de chist, pentru totdeauna fără intervenții chirurgicale.

Brusturele este un remediu vechi și verificat. În fața puterii lui cedează chiar și fibroamele și alte tumori, deoarece are proprietăți anticanceroase. Brusturele normalizează schimbul de substanțe din organism, lecuiește sistemul gastrointestinal, curăță sîngele.

REȚETA

Frunzele tinere de brusture (august- este ultimul termen de pregătire a sucului) se spală, se dă prin mașina de tocat, se scurge sucul într-un borcan de sticlă și se pune în grigider.

Se bea conform unei scheme, fără a rata nicio priză. Prima și a doua zi – cîte 1 linguriță de 2 ori pe zi, a treia și a patra zi și zilele următoare – cîte 1 linguriță de 3 ori pe zi. Cursul – o lună. Dacă timp de o lună chistul nu va dispărea în totalitate, atunci tratamentul va trebui repetat. În total pot fi trei cure. Pauza între ele – o lună.

În timpul tratamentului puteți aplica ulei de ricin pe șale. Acesta va accelera efectul și va grăbi tratamentul.

 

Ce tratează sucul de brusture?

Spectrul imens de acțiune îi permite să fie utilizat ca agent diuretic, coleretic, antiinflamator, diaforetic, antiseptic, analgezic, anticancer, antipruriginos și laxativ.

 

Indicații de utilizare.

Sucul de brusture este indicat pentru următoarele probleme de sănătate:

 1. Constipație, hidropiză, cistită și nisip la rinichi.
 2. Hemoroizi și sindromul intestinului leneș.
 3. Menopauza, ameliorarea simptomelor.
 4. Chisturi ginecologice și cancere.
 5. Promovează legarea timpurie și eliminarea toxinelor, care este excelentă pentru intoxicația cu alcool și alimente.
 6. Diabet zaharat, eliminarea excesului de zahăr și stabilizarea stării generale. În același timp, băutura are un efect preventiv din cauza creșterii zahărului din sânge.
 7. Distrofia la copii și epuizarea fizică.
 8. Inflamația plămânilor, bronșita și astmul, care se explică prin capacitatea plantei de a îndepărta rapid flegma și de a ameliora chiar inflamația cronică.

Efectul băuturii se extinde la organele sistemului digestiv. Datorită abilității sale, țesuturile deteriorate sunt restabilite într-un timp scurt și se produc enzime digestive.

 

Când se aplică sucul de brusture

Sucul de brusture este utilizat în multe cazuri, atât ca agent profilactic, cât și ca remediu.

Pentru o perioadă foarte lungă de timp, băutura ajută în mod eficient la ameliorarea intoxicației cu alcool, precum și:

 • vindeca diverse leziuni sub formă de răni, tăieturi și vânătăi;
 • întărește rădăcinile părului, hrănește-le și fă-le elastice;
 • normalizează activitatea pancreasului, previne dezvoltarea diabetului zaharat;
 • pentru a vindeca afecțiuni ale tractului gastrointestinal – gastrită, pancreatită, stomac și ulcere duodenale;
 • trata bolile pielii – eczeme, furunculoze și dermatite alergice;
 • pentru a suspenda dezvoltarea neoplasmelor maligne;
 • Important: în plantă a fost găsită o substanță (cristalină) care programează celulele canceroase să moară.
 • ameliorează chisturile din piept (glandele mamare), rinichi și ficat, fibroamele uterine și chisturile ovariene.

Pentru a preveni sucul de brusture, se recomandă utilizarea acestuia primăvara timp de o săptămână, după care se face o pauză de 7 zile și repetarea cursului. Deoarece termenul de valabilitate al unei băuturi proaspăt preparate nu este lung, este mai bine să cumpărați o compoziție gata preparată de la o farmacie.

 

Cum se bea suc de brusture

După cum sa menționat deja, această băutură amară vindecă și previne multe boli. Dar trebuie să-l beți corect, ceea ce va proteja împotriva posibilelor consecințe negative.

În funcție de problemă, este selectată și partea din plantă din care este obținut sucul. De exemplu, pentru tratamentul oncologiei, băutura este preparată din frunze, iar pentru ficat cu rinichi – din rădăcini.

Mai mult, în primul caz, îl puteți îndulci amestecându-l cu miere, iar în al doilea se recomandă să îl beți fără aditivi în forma sa pură.

Cursul tratamentului este de la 7 la 10 zile cu pauză, similar cu durata admiterii. Trebuie să beți de trei ori pe zi, 1 lingură mare înainte de mesa cu o jumătate de oră.

Acum despre modalitățile de a bea băutura pentru diferite boli. De exemplu, pentru tratamentul bolilor oncologice cu suc de brusture, sunt necesare frunze tinere ale unei plante care nu au atins un an. Acestea trebuie puse în apă rece timp de 2 ore, după care trebuie măcinate într-un blender, stoarse prin pânză de brânză și băute de până la 5 ori pe parcursul zilei, 1 lingură.

Dacă aveți nevoie să scăpați de chisturile ovariene, trebuie să beți o băutură la fiecare 3 ore, cu excepția nopții o lună. La sfârșitul cursului, faceți o ecografie. Dacă au scăzut semnificativ în dimensiune, dar nu au dispărut complet, după o săptămână de pauză, repetați cursul.

Pentru a vă vindeca de mastopatie, va trebui să luați o băutură în fiecare zi de două ori pe zi – un curs minim de 2 săptămâni. Compoziția poate fi aplicată și extern, aplicată pe piept, noaptea.

Sucul antidiabetic se utilizează după cum urmează – la 30 de minute după masă, câte 1 pahar de 4 ori pe zi timp de 4 săptămâni. După o pauză de 2 săptămâni, repetați cursul.

Planta ajută, de asemenea, la căderea părului și este mult mai eficientă decât remediile industriale noi. Pentru întărire, aplicați regulat ulei de brusture pe scalp, la care puteți adăuga gălbenușuri de ou, vitaminele A și E.

 

 
Categorii