Sfaturi utile

Un simplu ac poate salva viata in cazul unui accident vasculat

 

 

 

 

Medicina chineză și adepții ei susțin că ar trebui ca întotdeauna să avem un ac la îndemână, în casă sau în geantă. Un ac poate fi folosit în mai multe scopuri, dar știați că ar putea salva o viață?

Un lucru atât de simplu ca un ac poate salva o viață, în caz de accident vascular cerebral. Sunteți surprinși? Citiți mai departe pentru a afla cum puteți utiliza un ac în cazul unui accident vascular cerebral.

Acordarea primului ajutor într-un caz de urgență medicală este foarte important, mai ales în cazul acelor persoane care au un accident vascular. Atunci când cineva suferă un accident vascular cerebral capilarele creierului se dilată si reacția rapidă este crucială pentru a salva viața pacientului și pentru a preveni daune mai mari pe viitor.

În caz de accident vascular cerebral, oamenii din jurul pacientului vor începe să intre în panică. În primul rând, oamenii ar trebui să stea calmi și să fie conștienți de faptul că viața acelei persoane depinde de ei. Pacientul nu trebuie schimbat de la locul lui, deoarece vasele de sânge din creier se vor sparge si pot provoca sângerari la nivelul creierului.

Însă acul pe care se presupune că-l aveți la îndemână este foarte important în acest punct critic, când pacientul a suferit deja un accident vascular. Luați vârful acului, încălziți-l la o brichetă pentru a-l steriliza.

Înțepați apoi toate cele 10 degete ale pacientului. Nu aveți nevoie de cunoștințe speciale sau pregătire pentru înțeparea degetelor, dar trebuie ca înțepăturile să fie făcute ca câțiva milimetri  de unghie.

Odată executate înțepăturile, sângele poate să curgă. Dacă nu vedeți sânge, strângeți cu putere fiecare deget, cu scopul de a asigura fluxul de sânge.

Când toate cele 10 degete încep să sângereze, pacientul va reveni la viață și va începe să-și recapete cunoștința.

Următorul lucru pe care ar trebui să-l faceți este să masaj al urechilor pacientului pentru a face ca sângele să circule prin ele. Masați până când devin roșii.

După ce pacientul devine conștient, verificați dacă există orice simptome neobișnuite și duceți-l imediat la spital.

În conformitate cu medicina tradițională chineză, această metodă este 100% eficientă și salvează viața unui om care trece printr-un accident vascular cerebral. Distribuiți să afle toată lumea cum poate salva o viață.

 

Sursa : ccPlus
Categorii