Teste

Verifica atent acesti copaci. Alege-l pe cel favorit si vezi care este calitatea ascunsa a personalitatii tale

 

 

 

Toate gandurile tale vin din exterior. Niciunul dintre ele nu vine din interior, desi poate fi o baza interna pentru gandul din interiorul tau. Gandurile in sine vin din exterior, dar sunt cai prin care ele trec in interiorul tau.

Daca cineva se gandeste la bani, acest gand trebuie sa fi venit din exterior, insa dorinta pentru bani a venit din interior, centrul ei este in interior. Gandurile vin din afara si se leaga de dorintele tale interioare.

Mintea traieste intr-o stare de somn, intr-un fel de stare inconstienta. Devii constient doar foarte rar.

Loading...

Natura nu are niciodata ganduri impure. Daca esti intr-o gradina plina de verdeata, vei simti si tu de asemenea ca ai devenit unul cu padurea.

Psihologii moderni au dezvoltat o multime de teste pentru a descoperi trasaturile interioare ale oamenilor. Ele te ajuta sa te descoperi, cel mai mare dintre toate misterele.

Verifica atent acesti sase copaci. Ce copac preferi cel mai mult dintre ei?

 

Primul copac

Serenitate si siguranta. Esti o persoana de incredere. Este esenta linistii si serenitatii tale. Pe langa calitatile tale de responsabilitate, ai un simt bun al umorului, care te ajuta sa sustii orice dificultati in viata.

Cel de-al doilea copac

Cooperarea este calitatea ascunsa a personalitatii tale, deoarece ai tendinta de a avea capacitati bune de interactiune. Te intelegi foarte bine cu ceilalti, de oricine ar fi vorba.

Cel de-al treilea copac

O minte puternica este ceva care te ajuta intotdeauna sa treci prin orice situatie. Capacitatile intelectuale sunt foarte mari, de aceea intotdeauna gandesti lucrurile complet si in avans foarte bine, ceea ce te face o personalitate foarte precauta.

Cel de-al patrulea copac

O creativitate dezvoltata este atu-ul tau. Ai de-a face cu dificultati intr-un mod creativ, ceea ce te face o persoana foarte originala.

Cel de-al cincilea copac

Alegerea acestui copac inseamna ca esti un fan al muncii grele. Munca ta este ceva care te impinge inainte, precum si te conduce la succes.

Ultimul copac

Esti o persoana precisa, cu o imaginatie foarte bine dezvoltata. Alegi intotdeauna o alta cale, distincta de altele; in plus, iti place sa calatoresti, sa descoperi si sa incerci lucruri noi in viata. Noua experienta este motorul tau intern.

 
Categorii