Sfaturi utile

Vezi cele 5 trucuri geniale prin care îți poți defini sprâncenele ca o profesionistă

 

 

 

 

În ultimii ani, sprâncenele extrem de subțiri au fost la modă, însă acum au revenit în tendințe sprâncenele groase și bine definite. Sprâncenele au o mare importanță pentru aspectul nostru pentru că ne scot trăsăturile în evidență. Ele pot avea diferite forme sa mărimi. Dacă nu știi exact cum să-ți definești sprâncenele și dacă nu ai încredere în saloanele de înfrumusețare, atunci citește în continuare și poți deveni o adevărată profesionistă.

1. Stabilește o formă înainte să te pensezi.

Acesta este cel mai dificil lucru și multe femei aici greșesc cel mai mult. Înainte de a începe să te pensezi, trasează cu un creion special pentru sprâncene forma pe care vrei să o obții. Te va ajuta mult și nu vei avea cum să dai greși.

2. Aplică ceară.

Înainte de a începe să-ți conturezi sprâncenele cu fard sau creion, este necesar să folosești ceara pentru a-ți fixa firele de păr. Acest lucru le va face să rămână în forma dorită de tine pe toată perioada zilei.

Loading...

3. Ține cont de forma feței tale.

În momentul în care te decizi să-ți pensezi sprâncenele este indicat să ții cont de forma feței tale. De exemplu, dacă ai fața rotundă, ar trebui ca sprâncenele tale să fie puțin arcuite sau dacă ai fața pătrată, ar trebui să ai o arcuire și mai mare a sprâncenelor. Dacă ai fața în formă de inimă, sprâncenele tale trebuie să fie rotunde. Sprâncenele drepte sunt perfecte pentru fața ovală.

4. Fii atentă la sprâncenele tale naturale prima dată.

În momentul în care vrei să te pensezi, analizează foarte bine sprâncenele tale naturale. Dacă sunt groase, înseamnă că ai ma multe opțiuni și îți poți da orice formă dorești pentru că va fi mult mai ușor. Dacă ai sprâncenele subțiri, nu poți avea atât de multe opțiuni și nu poți schimba forma lor într-un mod radical.

5. Încearcă noi forme.

După ce ai ales forma care ți se potrivește, încearcă și ale forme de sprâncene. Asta nu înseamnă că trebuie să te pensezi în acea formă, ci să le faci din creion sau fard. Ai putea fi plăcut surprinsă de faptul că s-ar putea să ți se potrivească mai multe forme.

 

Sursa: Ești superbă
Categorii