Povesti de viata

Viaţa incredibilă a prezentatoarei Bianca Sârbu! Diagnosticată de 3 ori cu cancer, iar soţul i-a murit pe scenă, lângă ea! Acum, o ia de la capăt cu un bărbat mult mai tânăr!

 

 

Viaţa incredibilă a prezentatoarei Bianca Sârbu! Diagnosticată de 3 ori cu cancer, iar soţul i-a murit pe scenă, lângă ea! Acum, o ia de la capăt cu un bărbat mult mai tânăr!

 

Dacă o vezi la televizor, te atrage din prima.

Are ceva al ei, are un zâmbet frumos, are o voce caldă, are o privire blândă. Dacă o vezi în realitate, nu ai cum să nu exclami: „Ce mică e!”, căci Bianca Sârbu este o mână de om. La cei 1,58 m ai ei e toata numai suflet. Nu ai spune că viaţa a încercat-o atât de greu. Nu ai spune că ceea ce urmează să vedeţi nu e un scenariu de film, ci e viaţa adevărată, fără fard, a unui om.

A fost diagnosticată cu cancer când avea un pic peste 20 de ani

Când alţii se gândesc că au toată viaţa înainte, Bianca Sârbu, prezentatoare la Antena Stars si actriţă la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”, primea un diagnostic cumplit: „CANCER”. Şi în teribilismul vârstei, nu a făcut tot ce se putea să scape. A mers pe mâna unor medici care au tratat-o superficial. Care nu i-au spus: „Femeie, trezeşte-te! Cu aşa boală nu e de joacă!”, ci dimpotrivă, i-au băgat în cap că „de la cancerul de piele nu se moare”.

Primul soţ: mai în vârstă cu 17 ani şi mai fusese căsătorit (legal) de 5 ori

Când este să fie, va fi! Şi asta poate spune cu încredere Bianca Sârbu. Deşi era într-o relaţie de 5 ani cu Andrei Păunescu (fiul regretatului Adrian Păunescu) şi şi-ar fi dorit să devină soţia lui, frumoasa blondă a ajuns să se căsătorească nu cu el, ci cu un bărbat care era mult mai în vârstă ca ea şi care era însurat cu a 5-a soţie atunci când l-a cunoscut.

Viaţa îi trimite al doilea avertisment: diagnosticată a doua oară cu cancer

Se spune că în viaţă păţeşti mereu aceleaşi lucruri până îţi înveţi lecţia pe care o ai de învăţat. Bianca nu a luat în serios avertismentul cu cancerul, aşa că, destinul a mai avertizat-o o dată. Degeaba însă….

„Ai grijă ce îţi doreşti, căci s-ar putea să se îndeplinească!” şi nu e neaparat de bine

Că Universul ne ajută şi că există o Lege a Atracţiei nu mai este nicio noutate. Multora ni se pare o fericire să ni se împlinească toate visele, dar ei nu. Bianca Sârbu şi-a dat seama că degeaba ne dorim lucruri, dacă nu sunt cele care ne fac fericiţi cu adevărat. Aşa că a ajuns să îşi dea seama că o casă, o bonă şi toţi banii din lume nu o ajută să fie împlinită.

Soţul ei a murit pe scenă, de faţă cu ea! Toţi o minţeau, iar ea a fugit de la nuntă ca să afle adevărul

„La Brăila a început totul, la Brăila s-a terminat totul!” – A cucerit-o la Brăila, după ce i-a arătat că poate fi un gentleman. Şi tot la Brăila, soţul Biancăi Sârbu şi-a dat ultima suflare. A căzut în mijlocul cântării, a fost luat cu salvarea, iar apoi… ce a urmat… este incredibil.

Primeşte mesaje de la soţul mort

Unii cred în viaţa de după moarte. Alţii, dimpotrivă, spun că odată mort, nu mai exişti. Bianca Sârbu este sigură că, de acolo de unde este, primul ei soţ o vegheză. Şi are şi toate motivele să creadă asta, căci ceea ce se întâmplă uneori, trece de ideea unei simple coincidenţe.

A fost diagnosticată cu cancer şi a treia oară

Dacă prima dată a crezut că dacă „face nişte raze” se poate vindeca, dacă a doua oară când i-au spus că are cancer a zis că „nu se moare din cauza unui cancer de piele şi nu e grabă”, a treia oară şi-a dat seama că nu e de joacă. Şi-a găsit însă un salvator.

Cu o viaţă aşa complicată, Bianca Sârbu a învăţat ce înseamnă pentru ea fericirea

Când ai fost diagnosticată de 3 ori cu cancer, când ţi-a murit soţul pe scenă, când ai rămas singură cu doi copii, e mai greu să îţi dai seama ce înseamnă „fericirea” pentru tine. Dar Bianca Sârbu ştie acum ce o face să zâmbească.

Şi-a refăcut viaţa cu un bărbat mai tânăr! I-a fost teamă?

După toate cumpenele, a răsărit soarele şi pe strada ei. Când credea că nu mai are niciun motiv să spere, a apărut în viaţa ei un bărbat care este exact aşa cum are ea nevoie. I-a fost teamă că lumea o va judecă? Că va fi pusă la zid pentru că a ales să se mărite cu un bărbat mai tânăr?

 

Sursa:   Colectionarul
Categorii