Credinta

Viața m-a schimbat, oamenii m-au dezamăgit, Dumnezeu m-a ajutat

 

 

 

Dacă vrei să nu ai parte de surprize din cele mai neplăcute, de mari dezamăgiri din partea celor din jur, din partea familiei, a fraților, atunci să nu mai ai așteptări prea mari de la ei, deoarece cei mai mulți din ei te vor dezamăgi, așa cum și tu ai dezamăgit și poate vei dezamăgi pe mulți. Cred cu tarie că întâi trebuie să vină încrederea în Dumnezeu, întâi ne asigurăm că El este de partea noastră și apoi apelăm la oameni, deoarece Dumnezeu lucrează și prin oameni !

Încrederea în om te poate costa scump și te poți alege cu probleme mai mari decât ai avut când te-ai hotărât să-ți deschizi inima cui nu trebuie. Oamenii au diferite standarde, pe care poate nu le vei putea atinge niciodată ! Nu căuta să impresionezi prin funcții, bani, diplome, și așa mai departe.

În zilele când ești dezamăgit ori nemulțumit și parcă nimic nu te mai motivează, amintește-ți faptul că alții se luptă pentru o șansă la viață. Ține minte că în viață nu te va salva nimeni niciodată. Niciun om nu îți va oferi fericirea sau independența pentru simplu fapt că nu poate să o facă. Ești nevoit să te ridici tu prin puterile tale. Devii conștient de tine, puterea a fost ascunsă în interiorul tău.

Loading...

În zilele când ești dezamăgit de evenimentele la care te supune viața, amintește-ți, că o viață perfectă nu înseamnă una lipsită de mister și de greutăți, ci, una în care înțelegi scopul fiecărei provocări pe care o întâlnești. Obstacolele sunt de fapt oportunități. Ele te-au făcut să crești și astfel, ai dobândit curajul să iei decizii pentru tine, când pentru oameni decid alții.

Atunci când ești dezamăgit de felul cum reacționezi la evenimentele pe care le întâlnești, înțelege faptul că mintea nu este stăpânul tău. Aminteste-i ca atata timp cat il ai pe Dumnezeu cu tine, nimeni nu te poate clatina. Credinta este cea mai puternica arma cu care putem lupta impotriva rautatilor, urii, falsitatii.

Niciodată nu uita că doar „Dumnezeu nici nu dispreţuieşte, nici nu urăşte necazurile celui nenorocit şi nu-Şi ascunde faţa de el, ci îl ascultă când strigă către El.”

În timp ce oamenii au soluțiile lor, Dumnezeu are o soluție și pentru tine. El te-a creat, deci trăiește și bucură-te de acest lucru. Amintește-ți că la Dumnezeu, prin credință, toate lucrurile sunt posibile.

 

 Sursa
Categorii