Horoscop

Viciile zodiei tale – si slăbiciunile de care nu ai cum să scapi

 

 

Viciile zodiei tale – slăbiciunile de care nu ai cum să scapi

 

Fiecare semn zodiacal aduce pentru nativii săi slăbiciuni diverse, dependențe și fixații. În natura fiecărui om există o pornire naturală spre rău pe care, de multe ori, o numim dezmăţ, desfrâu sau patimă.

De fapt, aceste pasiuni cu care trăim şi care, mai devreme sau mai târziu, ne fac rău sunt viciile (slăbiciunea pentru alcool, jocurile de noroc, obsesia pentru bani, etc), iar predispoziţia noastră către ele este garantată şi de semnul zodiacal care ne guvernează viaţa.

Aşadar, fiecare zodie cu viciile ei pe care cel mai bine e să ni le asumăm ca să le putem învinge. Află care sunt cele pe care le poți face în timp și care este posibil să influențeze viețile celor dragi ție!

Berbec

Fiind născuți sub un semn de foc, nativii în Berbec sunt tentați să se implice în situații riscante. Tentațiile multora dintre ei sunt tutunul și alcoolul. Încăpățânarea îi face greu de stăpânit odată ce devin dependenți de ceva.

Taur

Deseori se lasă mânați de pasiunea pentru gătit și duși de val când se așază la masă. Nemulțumirile pe plan sexual îi pot face să consume băuturi alcoolice sau să aibă un comportament distructiv. În general, când se simt neîmpliniți se cufundă în muncă, riscând să facă din job o obsesie. Cei mai mulți nativi în Taur trebuie să aibă grijă să nu se îngrașe, pentru că au tendința de a lua în greutate.

Gemeni

Dependenți de  adrenalină, cei născuți sub semnul Gemenilor sunt schimbători și adoră emoția pe care le-o dau relațiile noi, ceea ce-i poate face să se plictisească destul de repede de un partener. Sunt creativi și pot ajunge să muncească prea mult, uitând de viața personală și de responsabilitățile față de familie.

Rac

Semnul zodiacal Rac este guvernat de Lună, ceea ce face din nativii acestei zodii să-și schimbe adesea dispoziția. Nu e întâmplător ca ei să încerce să-și modifice starea prin abuz alimentar sau de băuturi alcoolice. Când sunt încercați de necazuri, de supărări, tind să mănânce nesănătos sau să fumeze mult.

Leu

Crezând că sunt invincibili, nativii în zodia Leu fac excese pe toate planurile. Unii devin infideli, alții sunt devorați de pasiunea pentru jocuri de noroc sau fumează exagerat. Le e greu să fie loiali în căsnicie dacă nu se simt apreciați și dacă n-au parte de atenție din partea partenerului. Devin instabili emoțional imedit ce sunt neglijați.

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară sunt absorbiți adesea de muncă, făcând o obsesie din atingerea scopurilor profesionale. Sunt cuprinși de furie și de vicii dacă lucrurile nu ies așa cum au visat. De teamă să nu se îngrașe preferă să nu renunțe la  fumat.

Balanță

Idealiști de felul lor, nativii în Balanță caută consolare în vicii de tot felul pentru a fugi de realitate atunci când lucrurile nu merg așa cum și-ar dori. Se tem de obligații, bărbații Balanță mai ales, și tind să flirteze sau chiar să înșele în timp ce se află într-o relație stabilă. Se tem să nu fie respinși, de aceea ajung să pună punct unei relații înainte de a fi abandonați. Unele exagerări pot apărea și din dorința de a fi într-o formă fizică bună. Pot deveni dependenți de sport sau pot continua să fumeze ca nu cumva să ia în greutate.

Scorpion

Dependența de plăcerile sexuale îi poate duce pe nativii în Scorpion la vicii conexe, cum ar fi cheltuitul peste măsură cu scopul de a-și impresiona potențialul partener. Odată ce s-au lăsat cuprinși de o adicție le e extrem de greu să renunțe, mai ales dacă este vorba despre fumat, despre care cred că îi face să arate mai bine și le conferă mai mult mister.

Săgetător

Curioși din fire, cei născuți în zodia Săgetător sunt gata să cheltuiască exagerat de mult pe călătorii. Siguri că se pot vindeca rapid, uită că nu sunt nemuritori și se lasă pradă viciilor de tot felul. Pot mânca mult sau fuma exagerat. Unii devin  infideli, dependența de plăcerile sexuale afectându-le serios viața.

Capricorn

Din dorința de a arăta cât mai bine din punct de vedere fizic, nativii în Capricorn fac o obsesie din mersul la sală sau din testarea de diete noi. Unii riscă să sufere de tulburări alimentare, ca anorexia sau bulimia. Dorința irezistibilă de a rămâne în formă poate să-i facă dependenți și de fumat, la care le e greu să renunță de teamă că vor ajunge să mănânce mai mult în lipsa țigărilor.

Vărsător

Cei născuți sub semnul Vărsătorului vor atât de mult să experimenteze mereu ceva nou, să perceapă lumea într-un mod diferit, încât unii riscă să devină dependenți de alcool. Pot face o obsesie și din activism, deci n-ar trebui să surprindă pe nimeni dacă se zbat pentru drepturile animalelor sau dacă devin stresanți în dorința de a câștiga adepți ai vegetarianismului.

Pești

Problemele în cuplu îi pot duce pe mulți nativi în zodia Pești în situația de a-și stinge amarul în alcool. Este modul în care fug sau încearcă să uite de ceea ce-i face să sufere. Cei născuți sub acest semn sunt foarte sensibili și suportă greu durerile sufletești și fizice, riscând să devină dependenți de orice le poate alina suferințele.

 

Sursa:  Argument
Categorii