Horoscop

Zodiacul mayas, cel mai exact din toate timpurile: Ce zodie esti si ce spune despre tine

 

 

 

 

 

Previziunile maiase s-au adeverit de-a lungul timpului. Horoscopul pe care vechea civilizatie sud-americana l-a creat i-a caracterizat pe razboinicii poporului Maya. Vezi cum te influenteaza pe tine!

Ch’en: 2 – 21 ianuarie
Cei nascuti in aceasta perioada sunt influentati de puterea Lunii, avand o foarte mare capacitate de concentrare pe timpul noptii. Acestia sunt oameni carora le place sa faca bine, prin rau, adica dau dovada de un caracter specific lui „Robin Hood”.

Yax: 22 ianuarie – 10 februarie
Acest semn guverneaza persoane pasnice, dornice de iubire si prietenie. Sunt persoane foarte populare, muncitoare si timide. Semnul Yax este guvernat de Venus.

Sac: 11 februarie – 2 martie
Cei mai norocosi din zodiac sunt cei nascuti sub semnul maias Sac. Sunt adevarati aventurieri, nu dau aproape niciodata dovada de statornicie si se plictisesc repede de mediul in care locuiesc.

Keh: 3 – 22 martie
Natura este casa celor nascuti sub acest semn. Nativii acestei zodii sunt adevarati supravietuitori, oameni care traiesc modest si apreciaza valorile spirituale. Au aptitudini sportive si multa ambitie.

Mak: 23 martie – 11 aprilie
Misterul este reprezentativ pentru cei nascuti sub acest semn. Mak influenteaza omul sa cada deseori pe ganduri, sa analizeze fiecare detaliu si il impinge in singuratate pentru a-si gasi linistea interioara.

K’ank’in: 12 aprilie – 1 mai
Parintii lui sunt Pamantul si Soarele, deci cei nascuti sub acest semn traiesc intr-o armonie totala cu Universul. Ei sunt acei oameni care gasesc bani pe strada atunci cand nu mai au sau primesc ajutor neasteptat din partea celor din jur. Tot Universul comploteaza pentru ei atunci cand isi doresc ceva cu adevarat.

Muwan: 2 – 21 mai
Acest simbol maias guverneaza cu o forta incredibila, extrema. Cei nascuti in aceasta perioada sunt impulsivi, dar au o intuitie foarte buna, aproape ca un fel de putere supranaturala. Sunt vizionari si au o inteligenta iesita din comun.

Pax: 22 mai – 10 iunie
Sunt cei mai autoritari din tot zodiacul maias. Au forta si sustinerea necesara pentru a fi un bun conducator, le plac jocurile meschine, anturajele potente financiar si au o slabiciune pentru bani.

Kayab: 11 – 30 iunie
Nativii acestei zodii stau cu zilele in biblioteci sau merg in expeditii ciudate, grele, de autocunoastere. Totodata, atunci cand au nevoie de liniste, se retrag in biserici sau in locuri care poarta simbolul unei religii.

Kumk’u: 1 – 20 iulie
Acest semn simbolizeaza un crocodil, iar cel care este guvernat de el se va comporta exact ca acesta: va face orice ca sa supravietuiasca, va fi lider in balta sa, iar multi vor fi cei care se vor teme de capacitatea lui de a ataca pe neasteptate.

Wayeb: 21 – 25 iulie
Aceasta zodie guverneaza doar pentru cinci zile, in comparatie cu restul semnelor. Maiasii spuneau ca, in fiecare an, in aceste cinci zile, Pamantul intra intr-o conexiune cu divinitatea sau cu alte lumi. Cei nascuti in aceasta perioada pot vedea dincolo de morminte, sustinea vechiul popor.

Pop: 26 iulie – 14 august
Au abilitatea de a-i indruma pe cei din jur, pot fi mentori prin cuvintele pe care le spun, nu neaparat prin faptele lor. isi satisfac dorinta innascuta de a avea adepti si vor infiinta mici grupuri sau chiar secte.

Wo: 15 august – 3 septembrie
Meditatia este placerea acestora, chiar daca ea se manifesta prin reprize lungi de somn, prin statul pe sezlong o zi intreaga sau mersul la pescuit. Acesti nativi sunt buni scriitori, compozitori, jurnalisti etc.

Sip: 4 – 23 septembrie
Acesta este semnul celor nobili, gratiosi, fini si cultivati. Cei nascuti in perioada lui Sip au o afinitate spre cultura generala, o curiozitate fantastica fata de arte, dar si pentru stiinte exacte.

Sotz: 24 septembrie – 13 octombrie
Sunt firi nehotarate, putin mincinoase, dar au abilitatea de a iubi neconditionat, ceea ce le mai infraneaza din dorinta de a fugi sau de a gresi. Vor da dovada de calitati si defecte in egala masura, cei din jur fiind mai mereu incapabili sa spuna daca ii iubesc sau ii urasc.

Sec: 14 octombrie – 1 noiembrie
Acest semn zodiacal ii face pe nativii sai sa se ridice din cenusa, la fel ca pasarea Pheonix. Nimic nu ii doboara, cel putin nu din exterior. in interior isi ranesc singuri sufletul cu prea multa incapatanare si orgoliu.

Xul: 2 – 22 noiembrie
Nativii acestui semn sunt oameni altruisti, implicati mereu in actiuni umanitare, caritabile. Sunt adevarate calauze intr-o lume plina de rele si dau dovada mereu de optimism. Daca ai un astfel de om alaturi de tine, considera-te o persoana norocoasa.

Yaxk’in: 23 noiembrie – 12 decembrie
Medicii, vracii, vindecatorii sunt nascuti, in general, sub acest semn. Nu doar cunostintele lor au capacitatea de a vindeca ranile, ci si mangaierea si vorbele lor.

Mol: 13 decembrie – 1 ianuarie
Acestia traiesc intr-o lume mai mult imaginara, incercand sa-si creeze un fel de zid despartitor de realitate. Se linistesc atunci cand stau pe malul unui lac, cand inoata in mare sau cand se plimba prin ninsoare, pentru ca ei sunt un simbol de apa.

 

Imagini pentru HOROSCOPUL MAYAS

 

Sursa: Opinia Timisoarei
Categorii