Flori si gradina

Vreti sa aveti multi bani, incercati asta!

 

 

 

 

Expertii in feng shui spun ca daca veti face asta, casa dumneavoastra se va umple de energie pozitiva si bunastare. Se spune ca prezenta in casa a acestei plante atrage banii asemeni unui magnet.

Exista doua plante raspunzatoare cu aparitia banilor in casele voastre, una din ele este prezentata in acest articol: Jadul (cunoscuta si drept planta banilor) cealalalta se numeste Pachira Aquatica(cunoscuta si sub numele de copacul banilor). Ambele plante sunt folosite in Feng Shui. Ideea principala este aceea de a armoniza existenta umana cu mediul inconjurator. Energia plantelor Feng Shui vine din vibratii. Locul in care sunt plasate aceste plante echilibreaza.

Puteti gasi plantele in restaurante sau magazine orientale, datorita capacitatii de a rezista in lumina artificiala si la temperaturi destul de crescute.

Desi pentru majoritatea europenilor plantele sunt doar de decor, in cazul orientalilor lucrurile stau altfel. Acestia isi aleg cu meticulozitate atat plantele cat si locul in care le depoziteaza.

In unele tari, aceasta planta este oferita drept dar de nunta sau de casa noua. Longevitatea lor arata ca pot rezista si 50 de ani. Persoanele care au tinut aceasta planta in casa sunt acum bogate si prospere.

Ce spuneti? Credeti ca o planta va poate scapa de creditele din banci? Noi credem ca este posibil. Ce aveti de pierdut? O planta care sa va fie alaturi pe decursul intregii vieti? Planta jad este de nepretuit!

 

Sursa: Pentru Suflet
Categorii