Povesti de viata

A vrut gene false în ziua nunții, dar va regreta toată viața această dorință

 

 

 

 

Cu trei luni înainte de nuntă, Louise Jackson a mers la un salon de înfrumusețare pentru a-și pune extensii de gene. A trecut printr-un procedeu care face ca genele sintetice să fie lipite de cele proprii pentru un look care promite să țină până la șase săptămâni.

Louise nu își mai făcuse niciodată acest tratament și a sperat că genele îi vor completa look-ul în ziua nunții. Nu se aștepta însă la ceea ce a urmat.

gene-false-00_58916900

“După ce am mers la salon și mi-au lipit genele, am vrut să deschid ochii însă nu am mai putut. Genele îmi erau înțepenite. Am crezut inițial că s-au lipit câteva gene, însă pleoapele erau cu totul lipite”, a mărturisit ea.

“Ulterior am reușit să deschid ochii și am observat că genele mele naturale s-au smuls pur și simplu. Am început să tip și am făcut un atac de panică. Am refuzat să plătesc tratamentul și am plecat plângând, cu lipiciul încă aflat pe pleoapele care îmi ardeau. Am mers la spital unde medicii s-au crucit când m-au văzut. Mi-au zis că nu prea au ce face, iar în momentul când m-au anunțat că mi-a fost zgâriat și globul ocular am intrat și mai tare în panică. Zi de zi am stat să desprind acele gene false. A fost un chin”.

 Femeia s-a hotărât în cele din urmă să dea salonul în judecată însă era prea târziu, acesta s-a desființat la scurt timp după incident.

 

Sursa:dailymail.co.uk Tasta
Categorii