Sarbatoarea Craciunului si a Anului Nou

Zile norocoase in luna decembrie pentru fiecare zodie – Cand sa joci la Loto si cand sa pleci in vacanta

 

 

Zile norocoase in decembrie pentru fiecare zodie – Cand sa joci la Loto si cand sa pleci in vacanta

 

Ultima lună din acest an aduce surprize plăcute pentru fiecare nativ în parte. În timp ce unii vor profita de oportunităţile din domeniul profesional, alţii îşi vor găsi, în sfârşit, marea dragoste.

Berbec

Numerele 13 şi 16 îţi vor purta noroc în luna decembrie, prin urmare vor fi momente perfecte să închei un contract şi să priveşti spre noi orizonturi. Ai grijă cu cine te asociezi şi alege doar persoanele pe care le consideri de încredere.

Taur

Cele mai potrivite zile pentru o excursie vor fi 5 şi 6 decembrie, căci atunci te vei simţi energică şi cu poftă de viaţă. Invită-ţi prietenii la munte şi petreceţi în cinstea voastră, căci meritaţi o clipă de relaxare.

Gemeni

Dacă ţi-ai pus în plan să îţi redecorezi casa, grăbeşte-te! Crăciunul se apropie şi nu vrei ca musafirii să te prindă cu treburile neterminate. Zilele de 1, 2 şi 4 decembrie sunt numai bune să te apuci de curăţenie şi să îţi faci locuinţa mai primitoare.

Rac

Ai muncit enorm, iar acum simţi nevoia de o binemeritată vacanţă. Dacă încă nu ţi-ai făcut planuri, mai aşteaptă puţin, căci abia spre sfârşitul lunii vei avea şi bani pentru ea. Zilele tale norocoase sunt 25 şi 27 decembrie.

Leu

Nu eşti în apele tale de ceva vreme, însă asta nu înseamnă că trebuie să te închizi în casă şi să uiţi că exişti. Încearcă să mai socializezi din când în când! Îţi va prinde bine! Ai putea să îţi inviţi o prietenă în oraş pe 12 decembrie, o zi în care planetele se vor alinia în favoarea ta.

Fecioară

Abia aştepţi să îţi revezi familia, căci fie ai fost departe, fie ai avut prea mult de lucru la birou. Dacă vrei să le oferi celor dragi câte un cadou, profit de zilele de 18 şi 19 decembrie, momente prielnice pentru cumpărături.

Balanţă

Aştepţi o veste importantă din partea unei persoane pe care o admiri foarte tare, iar de acea veste depinde viitorul tău atât profesional, cât şi personal. S-ar putea ca marea veste să vină chiar pe 24 decembrie, în Ajunul Crăciunului, moment în care te vei simţi cu adevărat împlinită.

Scorpion

Te cerţi cu multă lume în jurul tău şi parcă simţi nevoia unei împăcări. Dacă vrei ca tu să faci primul pas, vei avea ocazia în zilele de 8 şi 9 decembrie, zile prielnice pentru comunicare. Totuşi, ai grijă ca gesturile tale să nu fie interpretate în mod greşit!

Săgetător

Ai foarte multe planuri de vacanţă pentru Crăciun şi Revelion şi te cam bate gândul să cumperi o excursie într-o destinaţie exotică. Dacă ai de gând să scoţi din buzunar o sumă mare de bani, vei putea face asta în zilele de 11 şi 14 decembrie, considerate norocoase din punct de vedere financiar.

Capricorn

Pentru tine, cea mai norocoasă zi din luna decembrie va fi în data de 20, când vei avea parte de o surpriză uriaşă din partea unei persoane la care te aştepţi mai puţin. Fie că e vorba de un obiect pe care ţi-l doreai de ceva vreme, fie că e ceva inedit, cadoul te va surprinde, cu siguranţă.

Vărsător

Anul acesta, norocul e de partea ta, căci vei avea nu una, două, ci trei zile norocoase, de care să te bucuri din plin. Ai noroc la bani, dar şi în dragoste în zilele de 21, 22 şi 23 decembrie, aşa că poţi să îţi planifici de pe acum o minivacanţă pe care să o trăieşti la maximum.

Peşti

Decembrie vine cu un cadou şi pentru tine, mai exact, îţi aduce două zile în care ai mari şanse să te înnoieşti. Pe 29 şi 30 decembrie, ai verde la cumpărături de tot felul şi, de ce nu, la primit cadouri substanţiale din partea apropiaţilor.

 

Sirsa:  Publika.md
Categorii