Fripturi si Gratare

Uimitoare costițe de porc cu o notă picantă, culoare apetisantă și un gust intens al cărnii: îți vei linge degetele!

 

 

Uimitoare costițe de porc cu o notă picantă, culoare apetisantă și un gust intens al cărnii: îți vei linge degetele!

 

Vă prezentăm o rețetă de costițe coapte super delicioase. Dacă doriți să preparați ceva mai puțin obișnuit, atunci rețeta de mai jos vine în ajutor.

Ingredientul cel mai important pentru costițele perfecte este sosul. El o oferă o notă picantă, culoare apetisantă și un gust intens cărnii. Bucurați-i pe cei dragi cu un deliciu irezistibil!

 

Ingrediente;

– 800 g costițe de porc

– 100 g piure de mere

– 100 g de ketchup

– 0.5 linguriță boia de ardei

– 2 căței de usturoi

– 0.5 linguriță de piper negru

-2.5 linguri sos de soia

– 1 lingură suc de lămâie

– 2-3 linguri de zahăr

– 0.5 linguriță de scorțișoară

 

Mod de preparare:

1. Amestecați zahărul cu sucul de lămâie și piureul de mere. Adăugați scorțișoara, sosul de soia, piperul, usturoiul și ketchup-ul.

2. Împărțiți costițele în bucăți mai mici. Ungeți-le pe ambele părți cu sosul obținut și lăsați-le să se marineze timp de 40 de minute.

3. Preîncălziți cuptorul până la temperatura de 200°С. Dați costițele la cuptor pentru 40 de minute, până se rumenesc. Dacă doriți să la preparați într-un multicooker, folosiți regimul de prăjire pentru 60 de minute.

 

Pofta buna!

 

Sursă




Categorii