Sarbatoarea Craciunului si a Anului Nou

Zodiile care iti poarta noroc de Revelion. Stai alaturi de ele in noaptea dintre ani!

 

 

 

 

Noaptea dintre ani trebuie petrecuta langa persoane care ne dau energie pozitiva, care nu ne ingradesc, care ne ajuta sa fim noi asa cum suntem.

 

Zodiile care iti poarta noroc in noaptea dintre ani

ZODIA FECIOARA

– Daca vrei o noapte de Revelion plina de hohote de ras, in care sa te simti liber, in care sa nu te gandesti la lucruri negative, stai aproape de un nativ Fecioara. Fecioara este una din zodiile care spun mereu tot ce au pe suflet intr-un fel care nu deranjeaza. Pot parea reci si dure, insa sunt extrem de deschise, de sufletiste si de sociabile. Compania lor iti poarta noroc, asta pentru ca ele observa lucrurile care nu iti sar in ochi. Ele vad oportunitati acolo unde nu te duce gandul. Fecioarele stiu cum sa aiba grija de prietenii lor, cum sa ii faca sa se simta bine in orice moment. Sunt fidele prieteniilor si nu le place ca intr-o zi de sarbatoare sa existe suparare.

ZODIA TAUR

– Nativul Taur, unul dintre cei mai cerebrali din zodiac, este unul din acei nativi langa care noaptea de Revelion va fi una de vis. Taurul este genul de om care se comporta corect conform contextului in care se afla: cand e munca, munceste din plin, iar cand e vorba de distractie, el e sufletul petrecerilor. Taurul stie cum sa ii tina aproape pe prieteni cu o vorba buna, cu o gluma reusita, cu un dans, cu un zambet.

ZODIA VARSATOR

– Nativul Varsator are in general noroc chior la orice. I se indeplinesc visele tocmai cand nu se asteapta. Daca vrei sa nu regreti noaptea de Revelion, petrece-o alaturi de un Varsator. Vei avea parte de o petrecere din care nu vei mai dori sa iesi. Ori, asa cum se zice, cine petrece si se simte bine in noaptea dintre an va avea tot anul unul de pomina.

 

Sursa
Categorii