Sarbatoarea Craciunului si a Anului Nou

Cum putem transforma ceștile de cafea în obiecte decorative uimitoare pentru Sarbatorile de iarna! Puneți-vă creativitatea la încercare!

 

 

Cum putem transforma ceștile de cafea în obiecte decorative uimitoare. Puneți-vă creativitatea la încercare!

 

 

Daca ar fi sa ne cereti parerea, va vom spune ca mai avem suficient timp pana la sarbatori pentru a realiza obiecte decorative cu tematica. Dar inainte de a trece la subiectul de astazi, vrem sa va intrebam daca va mai amintiti de articolul prin care va prezentam o serie de decoratiuni spectaculoase, decoratiuni pe care noi le-am denumit sugestiv, cesti plutitoare?! Ei bine, fara sa asteptam un raspuns, si asta deoarece suntem siguri ca v-ati amintit, va spunem ca si astazi avem idei de decoratiuni asemanatoare, diferenta constand in faptul ca accesoriile care se folosesc la realizarea lor sunt ceva mai stralucitoare si in ton cu sarbatorile care se apropie.

Asadar, si cele de astazi isi merita acest titlu sugestiv, deoarece imaginea lor ne face sa credem ca plutesc in aer. Prin urmare daca va doriti niste obiecte decorative inedite si vreti sa va petreceti timpul liber intr-un mod creativ, trebuie sa va spunem ca globurile mici si colorate sau siragurile de margele, se numara printre accesoriile ideale din care pot fi confectionate.

Dar sa nu uitam de accesoriul principal si anume cescuta de cafea impreuna cu farfuriuta care completeaza setul, deoarece numai impreuna pot fi transformate in niste decoratiuni minunate de iarna.

Firesc este sa descriem in randurile urmatoare si modul de lucru. In cazul acesta trebuie sa mentionam mai intai ca avem nevoie de o substanta pentru lipit, substanta care fixeaza foarte bine materialele folosite, mai avem nevoie de o bucata de sarma rezistenta si de accesoriile specificate mai sus.

Cele cateva imagini din tutorialele de astazi ne arata cum sa incepem un astfel de proiect. Restul proiectului depinde doar de imaginatia noastra bogata si de felul cum asortam accesoriile pe care le folosim.

Iata!

obiecte decorative

obiecte decorative

obiecte decorative

obiecte decorative

obiecte decorative

Cesti vechi (1)

Cesti vechi (2)

Cesti vechi (3)

Cesti vechi (4)

Cesti vechi (5)idei-pentru-craciun- (17)decoratiuni

decoratiunidecoratiunidecoratiuni

 

Sursa: MagazinulDeCase.ro
Categorii