Horoscop

Zodiile care reușesc să slăbească toamna asta

 

 

 

 

Kilogramele în plus sunt o corvoadă nu doar pentru cei care vor să slăbească, dar și pentru cei care sunt mulțumiți de fizicul lor însă când au de făcut anumite activități se dau înfrânți.

4 semne zodiacale au șanse foarte mari ca toamna asta să scape de grăsime căci astrele sunt de partea lor insuflându-le multă determinare, ambiție și forța necesară să ducă la bun sfârșit exercițiile fizice și curele de slăbire.

Zodiile care reușesc să slăbească toamna asta

ZODIA RAC – În special bărbații Raci se numără printre norocoșii care vor reuși să dea jos kilogramele care nu le dau pace. Acești nativi vor avea o toamnă în care vor fi mai supli.

Loading...

ZODIA FECIOARĂ – Fecioarele care nu sunt mulțumite de fizicul lor au ocazia ca toamna aceasta să își definească trupul. Vor urma antrenamente speciale și cel mai important pentru acești nativi este faptul că vor fi sprijiniți în demersul lor în lupta cu grăsimea.

ZODIA BALANȚĂ – Balanțele vor adopta un stil de viață mai echilibrat, un regim alimentar sănătos, chiar dacă la început vor avea destul de mari bătăi de cap. Trecerea de la mâncarea de tip fast-food la cea healthy nu va fi una ușoară, dar cu multă ambiție vor reuși să facă față marii provocări a acestei toamne.

ZODIA VĂRSĂTOR – Femeile Vărsător care își doresc să scape de ”șunculițe” au la dispoziție trei luni în care își pot schimba complet stilul de viață, în special alimentația. Acești nativi au parte de tot felul de momente care le vor da suficientă ambiție să nu se oprească.

 

 Sursă
Categorii