Inedit

10 lucruri pe care oamenii puternici nu le fac niciodata

 

 

 

 

1. Oamenii puternici nu cersesc atentie
Nevoia de atentie este legata de emotie. Cei care simt nevoia de a fi laudati, de a li se recunoaste valoarea, sunt oamenii care se simt nesiguri.
Daca te simti nesigur pe tine, pe actiunile tale, atunci nimeni nu va vedea vreodata actiunile tale.

2. Oamenii puternici nu permit altora sa se duca in jos
Exista o multime de oameni gelosi, si care s-ar bucura de raul altora. Insa, oamenii puternici nu vor face asta niciodata, ba mai mult nu ii vor lasa pe cei din jurul lor sa cada. Sa doresti raula altuia, sau sa te bucuri de raul lui, te va trage  pe tine in jos.

3. Oamenii puternici nu poarta pica
Daca porti ranchiuna, situatia te va afecta mai mult decat crezi. In situatia in care o persoana isi cere scuze cu adevarat, iarta. Daca nu isi cere scuze, nu ii purta pica. Aceasta iti va lua prea mult din energia ta, si iti va face mult rau.

4. Oamenii puternici fac doar ce gandesc
Persoanele puternice fac ceea ce iubesc sa faca. Ei nu lasa sa stea nimic in calea fericirii lor.

5. Oamenii puternici nu se opresc niciodata din a crede in sine
Cei ce se iubesc si se inteleg, cred in sine. Oamenii puternici au incredere in ei insisi, astfel isi ridica propria valoare si nu o stirbesc.

6. Oamenii puternici stiu cel mai bine ce vor pentru viata lor
Oamenii puternici nu lasa pe altii sa le dicteze viata. Ei isi cunosc telurile si idealurile, si lupta pentru ele indiferent de ce cred altii.

7. Oamenii puternici nu se tem sa iubeasca
Daca iti este frica sa iubesti, inseamna ca nu ai incredere in tine. Daca te temi sa iubesti, inseamna ca tu consideri ca nu meriti da fii iintr-o relatie de durata.

8.Oamenilor puternici nu le este frica de incetinire
Emotional oamenii puternici nu au nevoie de actiune constanta si emotie. Ei nu au nevoie de actiune continua si miscare pentru a evita demonii lor.

Oamenii puternici apreciaza timpul lent, se bucura de viata si respira.

9. Oamenii puternici stiu sa spuna NU
In cazul in care nu se poate, spune NU. Nu ii lasa pe altii sa abuzeze de tine, sa aiba control asupra ta, invata sa spui NU.

10. Oamenii puternici nu „uita” sa daruiasca
Uneori suntem prea ocupati sau prea slabi pentru a dona bani sau pentru a oferi din timpul nostru. Oamenii puternici apreciaza viata si empatizeaza cu cei aflati in suferitna, oferind ajutor.

 

Sursa: Fetelestiu.ro
Categorii