Sfaturi utile

12 exerciții ușoare cu rezultate excelente pe care le poți face acasa pentru arderea grăsimilor

 

 

12 exerciții ușoare cu rezultate excelente pe care le poți face acasa pentru arderea grăsimilor

 

 

1. Îndoaie genunchiul stâng și ridică piciorul

Îndoiți ambii genunchi la un unghi de 90 de grade, apoi ridicați unul dintre genunchi. prin întinderea cât mai mult posibil Apoi reveniți la poziția inițială și repetați de 10 ori, alternând picioarele.

2. Scândura ridicând picioarele

Faceți poziția normală a scândurii. Apoi ridică-ți piciorul drept și ține-l timp de 1 secundă, apoi coboară piciorul pentru a trece la piciorul stâng.

3.  Podului fesierilor

Întindeți-vă pe podea și genunchii îndoiți. Apoi ridică-ți șoldurile. Țineți-vă în această poziție, dar vă puteți întinde mai mult. Puteți crește liftul pe un picior și puteți alterna cu celălalt picior.

4. Ridicarea laterală a piciorului întins lateral

Întinde-te pe o parte și ridică-ți piciorul în sus și în jos. Alternați cu cealaltă parte, repetați de încă 10 ori.

5. întorsătură rusească

Așezați-vă pe podea și ridicați ambele picioare cu picioarele îndoite. Răsuciți talia spre stânga, precum și mâinile cu ambele picioare încă în același mod. Apoi răsuciți talia înapoi spre dreapta.

6. Debarcader de scânduri

Începeți într-o poziție culcat, cu picioarele împreună, picioarele atingând podeaua, coatele în sus, apoi aplecați-vă încet în timp ce ridicați șoldurile. Contractați abdomenul, șoldurile și coapsele astfel încât corpul să fie paralel cu podeaua.

 

7. Pregătirea flotărilor

Acționează ca o scândură Dar folosește-ți mâinile pentru a te sprijini pe podea în loc de coate. Ține-l cât de mult poți.

8. Strângerea bicicletei

Ridicați ambele picioare și îndoiți genunchii în unghi drept. Apoi îndoiți un genunchi spre corp. și înclinată spre genunchi până la cotul opus genunchiului acționează ca o bicicletă cu aer dar da cu piciorul drept

9. Poza încrucișată

Întinde-te pe spate pe podea, cu coatele îndoite în spatele tău. iar apoi ridică picioarele alternativ ca o foarfecă.

10. Crunch complet al corpului

Culcat pe podea ridică-ți picioarele de pe podea și îndoiți genunchii aproape de piept cu ridicarea. Apoi întinde-ți picioarele. și reveniți la poziția inițială

11. Reverse crunchs

Întindeți-vă pe o suprafață plană, cu picioarele îndoite la genunchi perpendicular pe corp. Degetule întinse. Ridicați șoldurile forțând spatele la podea. Apoi coboară încet șoldurile.

12. Poza de Superman

Întindeți-vă pe podea. Întinde-ți brațele în fața ta în timp ce ridici pieptul deasupra podelei. și ridică și picioarele deasupra podelei. Menținând abdomenul pe podea. Apoi reveniți la pregătire și repetați.

 

Dacă faci exercițiile de mai sus în mod regulat. Problema excesului de grăsime va dispărea treptat. Să fii frumoasă necesită timp…

 
Categorii