Povesti de viata

A petrecut o noapte de vis cu o văduvă, dar ce s-a întâmplat 9 luni după l-a șocat!

 

 

 

 

Jack s-a hotărât să meargă la schi, împreună cu tovarășul său de-o viață, Bob. Au făcut bagajul pe fugă, l-au aruncat pe banchetă din spate a mașinii și au pornit spre nord.

Câteva ore mai târziu, cei doi s-au trezit în mijlocul unei furtuni de zăpadă. Nefiind echipați pentru condiții meteo extreme, cei doi prieteni au fost nevoiți să întoarcă mașina și să meargă până la o fermă care se zărea undeva în apropiere.

Când au sunat la ușă, nu mică le-a fost mirarea să constate că femeia care locuia acolo era de o frumusețe răpitoare… Deși ușor stânjeniți de situație, și-au luat inima în dinți și au întrebat-o dacă pot rămâne peste noapte acolo, drumul fiind imposibil de continuat.

“Am devenit văduvă recent. Mi-e teamă că vecinii mă vor privi cu alți ochi dacă vă las în casă. Sunteți, totuși, doi străini”, le-a spus femeia.

“Nu vă faceți griji, putem să dormim în hambar”, i-a spus Jack. “La prima oră, o să pornim la drum, nu o să ne vadă nimeni”, a completat acesta.

Femeii i s-a făcut milă de ei și i-a lăsat să doarmă în hambar. A doua zi, în zori, cei doi și-au văzut de drum. Vremea se limpezise și erau în siguranță pe drum.

Zilele au trecut și, la 9 luni de la acest episod, Jack a primit un plic în care era o scrisoare de la un avocat. După ce a citit-o, a căzut în genunchi, în lacrimi! S-a gândit că cel care îi trimisese scrisoarea era avocatul femeii care i-a găzduit în acea noapte.

Când și-a revenit, a pus mâna pe telefon și l-a sunat pe prietenul său.

“Bob, o mai ții minte pe văduva aia frumoasă de la fermă la care am înnoptat în vacanță?”, l-a întrebat pe acesta.

“Da, o țin bine minte”, i-a răspuns.

“Și, din întâmplare, în seara aceea, ai plecat din hambar și te-ai dus la ea în dormitor?”, a continuat Jack.

“Da, trebuie să recunosc că așa am făcut, nu am nicio scuză”, a răspuns Bob.

“Și i-ai spus că te cheamă ca pe mine?”, l-a întrebat.

În acel moment, Bob a înghețat… “Da, mi-e teamă că așa am făcut, i-am spus că sunt tu”, a mărturisit Bob, gâtuit de emoție.

În acel moment, Jack a început să urle! Erau strigăte de bucurie, însă… “Ei bine, în cazul ăsta, îți mulțumesc! Am rămas fără cuvinte! Vezi tu, femeia a murit și mi-a lăsat mie toată averea!”, i-a spus acesta, fericit până peste cap!

 

Sursa:  Tasta.ro
Categorii