Sarbatoarea Craciunului si a Anului Nou

A vrut să taie porcul de Crăciun, dar animalul i-a dat mari bătăi de cap! Ce a pățit un vasluian când a vrut să scoată porcul din coteț. Așa ceva nu s-a mai auzit

 

 

 

 

Un incident neplăcut a avut loc la Vaslui, în timp ce un bărbat se pregătea să taie porcul de Crăciun. Astfel, un bărbat a ajuns de urgență la spital, după ce animalul care urma să fie sacrificat l-a mușcat destul de grav de degetul arătător.

Trei vasluiesni din localitatea Viișoara s-a întâlnit sâmbătă, dis de dimineață, pentru a sacrifica un porc la domiciliul unuia dintre ei. După mai multe pahare de alcool, unul dintre ei, mai curajos, a intrat în cotețul porcului pentru a încerca să-l tragă afară.

Speriat, animalul a ripostat atunci când a fost forțat să iasă din coteț și l-a mușcat cu putere de mână.

Loading...

În primă fază, bărbatul a tratat totul cu superficialitate, dar, câteva ore mai târziu, văzând că sângele continuă să curgă, acesta a sunat la 112. Ajuns la spital, medicii l-au băgat direct în sala de operație.

„Pe data de 9 decembrie, orele 13.45, ambulanța a adus un pacient, în vârstă de 39 de ani, din comună Viişoara, muşcat de porc, de mână. A fost diagnosticat cu plagă muscată index drept şi amputaţie falanga 3 (buricul degetului). A fost suturat bontul, i s-au acordat îngrijiri medicale, iar astãzi, luni, 11 decembrie, a fost externat”, a precizat Adrian Gheorghiu, purtător de cuvânt al Spitalului de Urgență “Elena Beldiman” din Bârlad.

 

 Sursa
Categorii