Sarbatoarea Craciunului si a Anului Nou

Află lucruri uimitoare despre tine, prin testul globului de Crăciun!

 

 

 

 

Daca vrei sa afli cum te va gasi Mos Craciun in anul acesta, alege-ti globul preferat din colajul de mai sus si citeste apoi interpretarea!

1. Esti implinita

Te numeri printre fericitii care se simt impliniti la final de an. Esti foarte echilibrata si te bucuri de tot ce ai. Esti cu capul pe umeri si iti asumi responsabilitatea pentru tot ceea ce faci.

Esti loiala si nu uiti niciodata de cei dragi, mai cu seama in perioada sarbatorilor de iarna.

2. Esti creativa

In luna decembrie esti cuprinsa de spiritul sarbatorilor, care iti declanseaza creativitate in doze uriase. Asadar, vei impodobi casa, scara blocului si vei confectiona cadouri DIY pentru cei dragi.

Esti sincera, uneori mai sincera decat si-ar dori cei din jur, insa nu este un lucru neaparat rau. Incearca totusi sa fii diplomata.

3. Esti inteleapta

Odata cu apropierea sarbatorilor, esti din ce in ce mai inteleapta. Ai o sete de cunoastere incredibil de mare si pui o multime de intrebari.

Esti foarte sceptica si nu te lasi pacalita cu una, cu doua. Reusesti sa iti dai seama cu usurinta unde gresesc cei din jur si ii previi la timp.

4. Esti energica

Te-a cuprins deja febra sarbatorilor si pari de neobosit. Energia ta ii oboseste pe cei din jur, dar pe tine te ajuta sa pui totul la punct inainte de Craciun.

Spontaneitatea te defineste si detesti rutina. Nu stii cu ce bunatati va veni Mosul pentru tine, dar esti convinsa ca, orice ti-ar aduce, iti va bucura inima.

 

 Sursă
Categorii