Teste

Alege o singura cale pe care doresti sa o parcurgi. Acest drum va dezvalui detalii despre mintea ta si despre calea pe care o vei urma in viata

 

 

 

 

Drumul pe care il alegi arata multe despre caracterul tau!

Nu vei crede cat de surprinzator de precis este acest test! Tot ce trebuie sa faci este sa te uiti prin cele 6 fotografii de drumuri care te conduc spre padure.

 

Alege o singura cale pe care doresti sa o parcurgi. Acest drum va dezvalui detalii despre mintea ta si despre calea pe care o vei urma in viata.

Drumul numarul 1

Ai o nevoie profunda de a gasi pacea interioara si adevarul, de a trai viata conform cu idealurile pe care cele doua ti le inspira, fara sa fie nevoie sa schimbi si imaginea inflexibila pentru a-i satisface pe ceilalti.

Apreciezi cel mai mult siguranta. Intelegi faptul ca exista riscuri in lume, si in general iti place sa le eviti. Incerci sa te pregatesti pentru succes, anticipand amenintari viitoare si pregatindu-te pentru ele. Poti fi laudaros si narcisist, sa pari egoist si increzut.

Iti este frica sa fii singur si poti deveni distant cand asta se intampla, ceea ce face situatia si mai rea.

Drumul numarul 2

Esti intuitiv si profund si ai o conexiune puternica de inalta spiritualitate. E nevoie de ceva timp ca oamenii sa inceapa sa te placa. La inceput, s-ar putea sa pari inabordabil, dar o data cu timpul si cunostinta cei din jur se indragostesc de tine.

Esti un bun muncitor, elegant mereu in orice faci. Ai tendinta unui aer subtil de sofisticare, demnitate si clasa in jurul tau. Cu o combinatie de aspect atragator, talent si personalitate, multi cred ca ai norocul de partea ta. Esti amabil, bland si neagresiv, cu valori morale puternice.

Drumul numarul 3

Esti genul de persoana din mijlocul drumului, rece, rezervat, calm si de nadejde. Ai tendinta sa te complaci doar pentru a pastra pacea. Esti un suflet delicat – cineva care are nevoie de dragoste si afectiune pentru a putea inflori.

Evident preferi zonele rurale orasului si iubesti orele lungi de impletit in fata focului. Iti place ca ceilalti sa anticipeze sosirea ta pentru a asigura cele mai bune interactiuni. Pui mare pret pe conexiunile personale. Vei avea relatii solide pe care sa te bizui in viata ta.

Drumul numarul 4

Ai nevoie sa simti armonia si uniunea cu Universul si sa fii acceptat de ceilalti ca o fiinta constienta si intuitiva spiritual, asa cum esti. Esti un spirit liber deschis la a incerca lucruri noi si palpitante.

Nu ai avut niciodata o slujba de birou, ai ales in schimb pozitii temporare interesante. Ai un simt dezvoltat pentru creativitate si sensibilitate. Cand vorbesti despre inima si dragoste iti impartasesti cele mai ascunse ganduri.

Drumul numarul 5

Cea mai adanca nevoie a ta este sa creezi echilibru emotional in viata ta, sa poti sa iti exprimi sperantele si visele indiferent cat de idealiste ar putea parea si sa iti creezi propriul drum in viata potrivit propriilor reguli. Schimbarea nu te sperie, de fapt, o saluti.

Intelepciunea ta, controlul si simtul raspunderii, te vor ajuta de obicei sa iei decizii bune destul de repede. Traiesti din inima si esti intotdeauna ocupat sa pui nevoile altora inainte.

Drumul numarul 6

Ai o nevoie adanca pentru securitate emotionala si pentru a crea ordine si perfectiune in toate zonele vietii tale, inclusiv in viata spirituala. Ai de asemenea o nevoie pentru a initia si participa la proiecte umanitare, ajutand pe cei care au nevoie.

Cautarea ta pentru semnificatie si implinire te izoleaza uneori de ceilalti in timp ce te gandesti la intrebarile dificile ale vietii. Esti plin de imaginatie si creativ, in special atunci cand te exprimi prin cuvinte scrise.

 

  Sursa : medicinanaturista
Categorii