Horoscop

Așa îmbătrânește fiecare semn zodiacal!

 

 

 

 

Fiecare dintre noi ne arătăm vârsta în diferite moduri, prin diferite tipuri de temperament, trăsături de caracter, puncte slabe și puncte forte.

Dar există câteva tendințe, generale, care definesc diferite tipuri de comportament, pentru semnele zodiacului.

 

Berbec

Berbecul își ignoră vârsta, trăiește fiecare moment, viguros și tânăr, până la sfârșitul vieții, la 60 de ani poartă un sacou de piele și demonstrează că este plin de energia pe care niciodată nu a visat-o la douăzeci de ani!

Taur

Tăurașii iubesc mâncarea, astfel încât o să câștige ceva kilograme în plus odată cu înaintarea în cu vârstă. Inflexibil fizic și psihologic, dar dur, trăiește mult timp.

Gemeni

Chiar și în tinerețe, gemenii își stabilesc sarcini. Persoanele în vârstă vor lucra, vor crește, vor evolua. Nu stau să se odihnească nici la pensie.

Rac

Racul are două tipuri de evoluții: cei care nu cresc niciodată și cei care seamănă cu Maica Teresa la bătrânețe. Ei își doresc respect, devin bunicii tipici.

Leu

Leii sunt caractere puternice, dar devin mai calmi spre bătrânețe. Rolul lor tot de șefi va fi. își impun autoritatea și la vârstă înaintată.

Fecioară

Acești nativi încep să aibă o viziune mai negativă asupra lumii din jurul lor, sunt critici, încearcă să se mențină în stare bună de sănătate și în formă excelentă și se îmbunătățesc în toate. La bătrânețe, doamnelor și domnilor, fiți mai optimiști!

Balanță

Balanțele sunt îngrijorate de aspectul lor, vor încerca să se mențină și reușesc să arate mai tineri decât vârsta lor.

Scorpion

Scorpionii,în vârstă, sunt impresionați, se gândesc la ei înșiși ca filozofi, înțelepți, dar prea obsedați de scopurile și credințele lor, încăpățânați și obsesivi.

Săgetător

Săgetătorul nu acceptă că anii trec și vârsta pentru el reprezintă doar niște cifre. Încearcă și reușește să se mențină în formă. Optimismul îl ajută.

Capricorn

Capricornul este născut un „bătrân mic”, înțelept și serios, responsabil și calm. Și apoi, pe măsură ce înaintează în vârstă, devine mai distractiv și mai copilăros.

Vărsător

Sunt oameni foarte serioși și nu vor tolera nimic din ce nu le convine. Totul trebuie să fie pus la punct și în ordine.

Pești

Peștii, la bătrânețe, se tem foarte mult că timpul trece și rămân singuri! Își calculează cu grijă economiile și sunt foarte atașați de copii!

 

Sursa: Frumusețe și suflet
Categorii