Remedii naturiste

Beneficiile semințelor de chia sunt UIMITOARE! Cum se mănâncă acestea corect pentru a fi cât mai eficiente?

 

 

 

 

Semințele de chia provin încă din cele mai vechi timpuri, iar aztecii sunt cei care le includeau extrem de mult în toată alimentația lor. Încă de atunci se cunoștea efectul miraculos al acestor semințe asupra sănătății umane!

Nivelul de Omega-3 pe care îl conțin aceste semințe minunate este nemaipomenit! Este o sursă extrem de bună pentru a ne îmbogăți organismul de acizi grași Omega-3!

De ce trebuie să consumăm aceste semințe? Uite că noi am răspuns la această întrebare:

Loading...

 

1. Te pot ajuta să dai kilogramele nedorite jos, pentru că sunt extrem de sățioase, iar această senzație persistă un timp îndelungat!

2. Conțin foarte mult calciu și acest fapt îți va aduce după sine o dantură perfectă și oase mai puternice, iar pe viitor te ajută să previi chiar și osteoporoza!

3. Este unica plantă cu un astfel de conținut colosal de omega-3! Practic circa 60% din conținutul semințelor de chia sunt acizi grași Omega-3!

4. Sunt o sursă foarte bună de fibre, ceea ce oferă o proprietate antiinflamatoare acestor semințe, care ajută și la scăderea nivelului de colesterol din sânge!

5. Sunt o soluție extrem de bună pentru a preveni cancerul sau efectul de îmbătrânire datorită unei cantități mari de antioxidanți!

Pentru un efect și mai bun, semințele de chia se mănâncă fiind amestecate cu ceapă! Ceapa trebuie rasă, apoi se adaugă puțină apă și ulei de măsline, un vârf de sare și câteva lingurițe de suc de lămâie. Astfel vei obține niște icre vegetale care vor fi extrem de folositoare pentru organismul tău!

 

Sursa: secretelesanatatii
Categorii