Povesti de viata

Câinele se așeza mereu pe burta ei și ea habar nu avea de ce. Până la urmă, a ajuns la spital, iar vestea o lăsat-o mască

 

 

 

 

Animalelor de companie le este destul de greu să accepte venirea pe lume a unui nou membru al familiei, dar acesta nu este şi cazul câinelui din povestea de mai jos!

Alhana şi soţul ei, Richu, au observat că în ultima perioadă câinele lor, Keola, obişnuia să se aşeze foarte des cu botul pe burta ei. Acest lucru li s-a părut surprinzător, mai ales că Alhana era într-o perioadă mai ciudată a vieţii ei, în care îşi făcuse două teste de sarcină care îi ieşiseră negative.

Au mai trecut câteva zile, însă, şi Alhana şi-a făcut un nou test. Rezultatul, tot negativ… Keola, însă, a simţit ceva ciudat şi a început să scormonească în gunoi, până a dat peste testul de sarcină. Şi atunci, ce să vezi?! Rezultatul testului se transformase, între timp, în unul pozitiv.

Loading...

Sceptică, dar fericită, femeia a dat fuga la doctor, unde şi-a făcut un control medical şi i s-a confirmat: este însărcinată.

De-abia atunci au înţeles fericiţii membri ai familiei de ce Keola îşi petrecea majoritatea timpului stând cu căpuşorul pe burtica Alhanei… Acum cei doi aşteaptă să devină părinţi şi spun că nu vor uita niciodată modul în care au aflat că vor deveni părinţi.

 

Sursa: DeFemei.net
Categorii