Casa de vis

Casă cu structură mixtă, în suprafață de 82 mp, ideală pentru o familie cu 3-4 membri

 

 

 

 

Proiectul de casă construită pe structură mixtă este compusă din beton si zidărie portantă la parter si structură usoară din lemn pentru mansardă.

Ready casa proiect Cabana 2 arunca Ready casa proiect Cabana 2 arunca Ready casa proiect Cabana 2 arunca

 

 

Casa poate servi, de asemenea, ca o cabană mică si cochetă. Suprafata desfăsurată a locuintei este de 82 mp, are inăltimea de 7.5m, si oferă 4 camere spatioase.

 

Imagini pentru deep red stamps dandelion - deep red cling stamp 2"x2"

 

Forma clădirii si arhitectura delicată iese in evidentă datorită spatiilor mari vitrate ale ferestrelor, finisajelor exterioare realizate cu lemn și piatră.

Loading...

Un balcon mare și o terasă acoperită cu vedere la grădină, geamurile mari din camera de zi dau un efect fantastic de deschidere spre grădina.

 

Imagini pentru интерьер дома из газобетона

 

În interiorul locuinței este proiectat un parter living mare cu scară interioară si semineu, bucătărie semi-deschisă, baie, camera cazanului cu încălzire centrală și vestibul. La mansardă este programată zona de noapte cu trei dormitoare, toaletă și hol.

 

Imagini pentru luxury walk in shower ideas

 

Parterul are suprafata de 46mp si este compartimentat in :

 

Vestibul – 3,40 mp

Cameră de zi cu zonă de luat masa – 28.14 mp

Bucătărie – 6,58 mp

Baie – 3,29 mp

Cameră boilere – 4,47 mP

 

Imagini pentru спальня в деревяном доме

 

Mansarda are suprafata de 36 mp si este compartimentată in :

 

Hol – 1,87 mp

Baie – 3,71 mp

Dormitor – 8.65 mp

Dormitor – 11.57 mp

Dormitor – 9,83 mp

 

Imagini pentru cabeceros de madera rusticos

 

Varianta “la cheie cu toate finisajele superioare incluse ” a unei astfel de construcții (nu include costul terenului si a mobilierul) poate fi estimată la prețul de 53.000 euro, aproximativ 646 euro/mp construit. Fotografiile din interiorul casei au rolul de a vă inspira în decorarea viitoarei case. Rolul articolului este de a vă oferi o sursă de inspirație.

Dacă v-a plăcut proiectul acestei case de vis, şi considerați că poate fi o sursă de inspirație pentru proiectele dumneavoastră viitoare vă invităm să-l distribuiți.

 

Sursa: MagazinulDeCase
Categorii