Casa de vis

Casa de 67 de metri patrati, ideala pentru o mica familie

 

 

Casa de 67 de metri patrati, ideala pentru o mica familie

 

Daca v-ati dorit o casa care sa arate ca in povesti si sa nu fie greu de construit si intretinut, locuinta de mai jos este ideala. Ridicata la munte sau intr-o zona de deal impadurita, va atrage atentie prin design si simplitate.

Un pasionat de case deosebit a gasit, pe internet, proiectul acestei case superbe, cu o suprafata de doar 67 de metri patrati. Practic, este cat un apartament, dar are avantajul compartimentarii si al faptului ca va ramane spatiu si pentru o curte mai mare sau mai mica. In functie de dimensiunile terenului, langa ea puteti amenaja un foisor, de exemplu, sau o gradina cu alei, pentru un plus de culoare si relaxare in aer liber.

Casa cu aspect rustic are un pod in care puteti depozita diverse lucruri de care mai aveti inca nevoie in gospodarie. Desigur, exista si varianta transformarii podului in mansarda. Alte elemente care ies in evidenta, la prima vedere, sunt veranda de dimensiuni generoase, acoperisul in doua ape si cele trei coloane placate la baza cu piatra naturala.

Pentru ca are un living spatios si doua dormitoare, casa poate fi transformata intr-un camin de vis pentru o familie cu un copil. Bucataria si diningul pun la dispozitia proprietarilor un spatiu confortabil unde se poate gati si lua masa alaturi de familie si prieteni.

Chiar daca este mica, aceasta casa le are pe toate: pana si o camera pentru uscarea si spalarea rufelor. A doua terasa ofera un spatiu mult mai intim decat veranda de la intrarea principala. Al doilea dormitor are vedere catre veranda principala avand un spatiu generos cu loc pentru mobila de dormitor cu dressing si imparte holul impreuna cu dormitorul matrimonial.

In aceasta locuinta compacta, aaia aflata intre cele doua dormitoare poate fi dotata atat cu cada, cat si cu cabina de dus. Chiar daca este mica, aceasta casa si o camera pentru uscarea si spalarea rufelor. Asa ca nu ezitati daca aveti terenul, bugetul si un arhitect care sa adapteze proiectul de mai jos la cerintele dumneavoastra.

 

Masina de spalat pret, Romania: Idei amenajare living mic

Sfaturi de amenajare pentru dormitoare mici - TGG

Cum sa castigi spatiu intr-o baie mica - Idei Amenjari Home Deco

9 greşeli frecvente în amenajarea dormitorului - Edifica

Perdele pentru bucatarie si designul acestora. Perdele austriece ...

Și o curte mică de la oraș poate deveni o oază de verdeață | Adela ...

 

Sursa
Categorii