Casa de vis

Casă de vis cu mansardă in suprafată de 85 m²

 

 

Casă de vis cu mansardă in suprafată de 85 m²

 

 

Pentru unii dintre noi, locuitul intr-o zona rurală face parte din viata cotidiană, iar pentru altii este un vis care urmează să fie realizat. Ce conditii ar trebuie să indeplinească casa de vis perfectă pentru această schimbare? Astăzi vă propunem o solutie practică, simplă si care se incadrează intr-un buget de 50.000 de euro.

 

Imagini pentru bedroom

 

Casa de vis de astăzi a avut ca viziune un camin ideal pentru o familie de 3-4 membrii. Proiectul este alcătuit pe parter cu o suprafată de 68,2 mp la sol si mansarda de 67,8 mp. Planurile casutei sunt compacte si simple in ceea ce priveste relatia dintre incăperi.

Imagini pentru plan etaj 4 dormitoare

 

 

 

elewacja_3_sz5_z216_ceelewacja_4_sz5_z216_ceelewacja_5_sz5_z216_ceelewacja_6_sz5_z216_ce

Pentru ca au vrut să se incadreze in stilul tipic zonei rurale, expertii au schitat un acces exterior dintr-un pridvor către vestibulul (3mp) interior al casei de vis care este incorporat cu spatii pentru depozitare utile si cu o baie (3,9mp).

 

Imagine similară

 

Urmărind traseul interior al incaperilor, avem un hol de circulatii (2,6mp) care face legatura intre un birou (8,4mp) retras pentru a putea lucra in liniste, zona principala de zi (31,6mp) si nodul de circulatie verticala al scărilor către mansardă.

 

Imagini pentru camera birou

 

Perspectiva livingului este compusă printr-un spatiu cu deschidere mare destinat petrecerii activitatilor zilnice, mobilat intr-o notă caldă si din care ajungem intr-o nisă despărtitoare a blatului de bucătarie si a unei cămari (2,5mp).

 

Imagini pentru amenajarea livingului cu bucatarie

 

Avantajul si relatia acestor spatii a fost colaborarea dintre functiuni, benefica fiind si terasa exterioară ce a fost gandită in prelungirea zonei de conversatii. Mansarda a fost destinată zonei de odihnă si este compusă dintr-un dormitor matrimonial (13,4mp) si două dormitoare single de (11,1mp) si respectiv (11,2mp), in completarea lor aflandu-se o baie generoasă (7,9mp).

 

Imagine similară

 

Aducand atentia pe arhitectura constructiei si a materialelor folosite, casa de vis este alcatuită in culori neutre si finisaje simple ce ii conferă o notă călduroasa si o atmosferă primitoare pentru familie.

 

Imagine similară

 

Exteriorul prezintă un efect aparte pentru a se incadra cu mediul inconjurator, are tencuile finisate in culori alb-crem, in contrast cu tamplaria maro a ferestrelor si ceramica in nuantă inchisă ce creează un echilibru al elementelor arhitecturale.

 

Imagine similară

 

Volumul si fatadele ajută la exprimarea conceptului cu accente traditionale intr-o zonă de influentă rurală. Credem ca această casă de vis este o sugestie atractiva, atat ca amplasament dar si costuri de intretinere, functiuni si panoramă.

 

Imagini pentru mansarda

 

Pretul estimativ al acestei case de vis la rosu este de 21 000 de euro iar la cheie este aproximativ 48 000 euro, 350 euro pe metru pătrat construit. Nouă ne-a stranit interesul datorită avantajelor de care dispune proiectul. Ce părere aveti? Dacă v-a plăcut această casă de vis vă invităm să o distribuiti si prietenilor vostri de pe facebook. Vă multumim pentru că ne urmariti.

 

Imagini pentru bedroom

 

Sursa: Case De Vis
Categorii