Casa de vis

Casă de vis cu stil arhitectural unic in suprafată de 108 m². Ce frumos au amenajat interiorul

 

 

Datorită competitiei crescute pe piata imobiliară a proiectelor unifamiliale, expertii se depasesc in inovatii si solutii practice pentru a iesi in evidentă. Imbină utilul cu placutul, functionalul cu frumosul si structura cu stilul, realizand astfel proiecte unice pentru case de vis.

Imagini pentru ‫غرف معيشه سوداء‬‎

Un asemenea proiect vă prezentăm astăzi, o casă de vis stil conac, cu plan compact simetric, cu intrare in axa principală a fatadei. Demn de mentionat este volumul casei de vis, prin proportiile corpului frumos, al fatadelor decorate cu spatii mari vitrate ce păstrează simetria si porticul de intrare acoperit, evidentiat prin coloane arhitecturale si piedestatul scărilor de acces.

Imagine similară

Fiind tratati cu finisaje fine albe si cu detalii de still, casa de vis suprinde cumva din arhitectura antică greacă a zonei mediteraneene. Acelasi scop s-a mentinut si in proiectia acoperisului din ceramică rosie care are rolul să scoată in evidentă nivelul parterului dand si contrast.

Imagine similară

 

PARTER 108 mp

1. Vestibul   3,71

2. Sala   12.99

3. Baie    4,82

4. Dressing   2,89

5. Dormitor   11,40

6. Spălătorie 2,57

7. Dormitor     11,90

8. Dormitor   11,80

9. Baie   1,97

10. Spatiu tehnic   3,21

11. Bucătărie  10.05

12. Living    30,59

 

Aspectul interior a fost proiectat intr-o dimensiune mică a proprietatii, cu scopul de a se adapta necesitatilor unei familii de 3-4 membri. Datorită planului pe parter, casa de vis a fost divizată cu spatii destinate activitatilor zilnice si camere pentru zona de noapte.

Imagini pentru open plan galley kitchen ideas

Imagini pentru badezimmer schwarz weiß rot

Conceptul ales a facut ca interiorul sa fie decorat cu mobilier in stil clasic si finisaje simple luminoase alternate cu accente de rosu ce dau o notă elengantă camerelor. Dupa cum am mentionat, intrarea se face pe axa principală ceea ce face ca această casă sa fie impartită cu zona de zi pe o parte si zona de noapte pe cealaltă.

Imagine similară

Zona de zi este reprezentată cu un lounge confortabil, un șemineu și home cinema. Alături se desfăsoară locul de luat masa retras in latura vitrată de sticlă care face legatura cu terasa. Bucătăria are o peninsulă practică ce deserveste ca bar, este deschisă către living și beneficiază de o cămara utilă.

Imagini pentru bedroom

Terasa mare mărește zona de relaxare, iar camera de zi se conectează perfect la grădină. Retrasă pe latura opusă, se află zona de noapte cu trei dormitoare confortabile si spatioase, o baie si o spălătorie.

Imagini pentru ‫غرف معيشه سوداء‬‎

Avantajul acestora  este cantitatea de spațiu pentru depozitare – dulapuri in dormitoare si dressing, cat si pe hol, foarte util mai ales pentru o familie cu necesitati multe. Pe langă aspectele arhitecturale evaluate, casa de vis poate fi adaptată cerintelor diferite, are toate facilitatile si se bazează pe confort, utilitate si o bună compartimentare a spatiilor.

Imagini pentru couleure de peinture de chambre a coucher

Pretul estimativ, la cheie, cu toate utilitatile si finisajele incluse, al acestei case de vis (fara teren) este de 69.000 euro – 639 euro/mp. Nouă ne-a plăcut această propunere originală, este foarte accesibilă si poate fi o sursă de inspiratie pentru casa dumneavoastră de vis.

Imagini pentru baie

Sursa:  Case De Vis
Categorii