Casa de vis

Casă de vis in suprafată de 62 mp, cu o arhitectură elegantă

 

 

 

 

Proiectul  este destinat clientilor care doresc o casă mică, cu  arhitectură clasică si elegantă. La exterior locuinta este modernă, diviziunea interioară este  simplă, curată  și armonioasă.

 

Premisa de bază a designului adoptat al clădirii a fost de a crea un interior funcțional și o  dimensiune redusă a proprietății. Locuintă are o suprafata locuibilă de 62 mp, si o suprafata desfăsurată cu tot cu terase si garaj de 127mp.

Podul locuintei  oferă  posibilitatea de al adapta la o  mansardă cu o cameră de 14.13mp.

Casa are un singur nivel,  o înălțime de 6,7 m și unghiul de înclinare al acoperișului este de 36˚. Are 2 terase generoase ce pot fi amenajate ca spatii recreative, si garaj pentru 1 masină. Exteriorul este placat cu lemn si piatră decorativă in nuante calde.

 

 

Interiorul locuintei  este compartimentat in :

Pridvor – 2,50 mp

Hol – 5,42 mP

Cameră – 10,75 mp

Dormitor – 10,87 mp

Baie – 3,07 mp

Bucătărie – 5,27 mp

Living / dining – 24.00 mp

Cameră boilere – 2,85 mp

Garaj – 22.32 mp

Terasă – 4.52 mp

Terasă – 20,86 mp

 

 

Zona de noapte este foare bine delimitată de zona de noapte, ambele avand acces către grădina din spatele casei.

 

 

Varianta “la cheie cu toate finisajele superioare incluse ” a unei astfel de  construcții (nu include costul terenului si mobilierul) poate fi  estimată la prețul de 74.000 euro, aproximativ 583 euro/mp .

 

 

Fotografiile din interiorul casei au rolul de a vă inspira în decorarea viitoarei case. Rolul articolului este de a vă oferi o sursă de inspirație.

 

 

Dacă v-a plăcut proiectul acestei case de vis,  şi considerați că poate fi o sursă de inspirație pentru proiectele dumneavoastră viitoare vă invităm să-l distribuiți şi prietenilor de pe facebook.

Vă mulțumim!

 

Sursa: MagazinulDeCase
Categorii