Casa de vis

Casă de vis mică de 49 m² cu piscină si un interior superb

 

 

Casă de vis mică de 49 m² cu piscină si un interior superb

 

Pe masură ce oamenii devin mai atenți cu mediul înconjurator, încep să prefere  construcțiile tot mai mici care să nu ocupe mult spațiu. Casele cu dimensiuni mici au câştigat popularitate în ultimii ani printre cumparatori şi constructori,  reprezentând soluția perfectă pentru cei care doresc să îşi simplifice viața .

Ele nu doar că asigură proprietarilor libertatea de mișcare, dar oferă și tot confortul unei case mari, obișnuite. Cochete şi economice, casele mici sunt răspunsul la nevoile reale ale oamenilor şi oferă acel spaţiu locativ familiar, călduros .

 

Bungalow până la 60.000 € / Spring TL 110

 

O casă mică vă obligă oarecum să nu acumulați lucruri absolut inutile. Proiectul prezentat de noi astăzi este o casă mică în suprafața de 48.51 mp, prevăzută cu un living spaţios , un dormitor, o bucătărie, o baie şi la exterior loc pentru o mică terasă.

Bungalow până la 60 000 € Podorys / Spring TL 110

Înălțimea clădirii este de 5,85 m, dimensiunile parcelei de teren pe care a fost edificată este 15.56 × 16.76 m, unghiul acoperișului este de 30˚.

La exterior pereții sunt decorați cu ajutorul unor cărămizi decorative, începând cu brâul fundației cât şi pe maginea uşilor şi ferestrelor dând locuinței un aspect deosebit. Se pot efectua modificări asupra proiectului prezentat prin redimensionarea construcţiei, sau supraînălţarea acoperişului.

Casa are o structură din cadre de beton armat cu zidărie din BCA, are acoperitoarea învelită cu plăci ceramice din țiglă. Proiectul poate fi adaptat şi pentru o casă cu structură din lemn.

 

Living | Amenajare living

Atuurile unei case mici constau în confortul şi circulația aerului care se realizează în întreg spațiul, datorită mobilierului din lemn şi a ferestrelor luminoase.

 

Imagini pentru ‫غرف معيشه سوداء‬‎

 

Întreaga casă este invadată de lumină naturală pe tot parcursul zilei, forma pătrată a locuinței permițând acest lucru. La intrarea în micuța locuință suntem întâmpinați de un vestibul de  5,19 mp, care ne poartă la rându-i spre un  hol de 2,63 mp. Din hol avem acces către  baia de 4,77 mp, şi  dormitorul de 11,10 mp.

 

Tribu - VIS A VIS SOFA | Designer Furniture Collection | Cosh Living

 

Spațiile de zi gândite de tipul open space sunt formate dintr-un living şi o sală de mese de 17,85 mp, cu şemineul amplasat în partea stângă, spre colțul cu terasa, suprafața livingului  deschizându-se catre   bucătăria de 6,97 mp.

 

Amenajări livinguri clasice - Pas cu pas spre un decor de vis | Senso Days  Blog

 

Din living se face trecerea către terasa din spatele locuinței. Plăcile de gresie care imită granitul utilizate pentru pardoseala terasei este materialul care va face terasa să arate de invidiat.

Varianta “finisată” a construcției (nu include costul terenului) pentru această casă a fost estimată la prețul de 28.000 euro, aproximativ 571 euro/mp.

 

Imagini pentru terasa cu piscina

 

Fotografiile din interiorul casei au rolul de a vă inspira în decorarea casei. Dacă v-a plăcut proiectul acestei case de vis mică cu piscină şi considerați că poate fi o sursă de inspirație pentru dumneavoastra vă invităm să-l distribuiți şi prietenilor de pe facebook. Multumim!

 

Sursa: MagazinulDeCase
Categorii