Casa de vis

Casă elegantă în suprafață de 111 m² cu un interior de vis, care merită văzut!

 

 

Casă elegantă în suprafață de 111 m² cu un interior de vis, ce merită văzut!

 

 

Mici sau mari, casele moderne atrag mereu printr-o arhitectură clasică, linii simple şi foarte multa eleganță.

Proiectul prezentat astăzi este o locuință cu un singur nivel, are amprenta la sol de 110.60 m² , îmbină armonios liniile tradiționale ale acoperişului în două ape cu designul modern al exteriorului.

 

 

Planul architectural al interiorului este împărțit în mod practic între spațiile de zi şi de noapte, living cu bucătărie tip open space, cu acces direct către terasa din exterior, şi cele două băi, o toaletă, un hol şi trei dormitoare.

Living 29.10mp cu bucătărie de 9.70 mp

Baie de 4.30mp

Vestibul la intrare de 3.60 mp

Hol de 10.40mp

Wc de 2.10 mp

Birou de 3.6mp

Dormitor 1 de 13.10mp

Baie de 6.30mp

Dormitor 2 de 16.30mp

Dormitor 3 de 12.10mp

Înălțimea clădirii este de 6.60 m, panta acoperișului este de 25 °, dimensiunea minimă a porțiunii de teren pe care este construită casa este de 19.88 m x19.48 m .

Pentru zugrăvirea spațiilor la interior s-au utilizat nuanțe vii şi colorate. Pentru exterior s-au utilizat materiale naturale, lemn, piatră naturală şi culori calde.

 

Varianta “la cheie cu toate finisajele superioare incluse ” a unei astfel de construcții (nu include costul terenului) poate fi estimată la prețul de 68.000 euro, aproximativ 613 euro/mp . Fotografiile din interiorul casei au rolul de a vă inspira în decorarea viitoarei case.

Dacă v-a plăcut această case de vis şi considerați că poate fi o sursă de inspirație pentru proiectele dumneavoastră viitoare vă invităm să-l distribuiți şi prietenilor de pe facebook. Vă mulțumim!

 

 

Sursa: MagazinulDeCase
Categorii