Teste

Ce spune nuanța ochilor tăi despre tine!

 

 

 

 

Persoanele cu ochii NEGRI

Această nuanță este extrem de greu de întâlnit. Persoanele care au această nuanță sunt de încredere, loiale și muncitoare. Orice n-ar face o fac cu pasiune.

Persoanele cu ochii GRI

Sunt persoane infidel, amabile și pasionale. Duc orice lucru început până la capăt. Sunt victorioși și știu ce vor de la viață.

Persoanele cu ochii ALBAȘTRI

Toată lumea își dorește să aibă ochi albaștri. Nu este de mirare, deoarece aceste sunt persoane energetice, puternice și gata pentru a întreprinde orice. Sunt cele mai pline de viață iar, avându-le alături, te vor umple de energie pozitivă!

Persoanele cu ochii VERZI

Firi puternice și determinate, care își trăiesc viața la maxim. Unica problemă a acestor persoane este aceea că uneori sunt prea negativiste, iar cel mai mare defect al lor este că sunt cam mincinoase.

Persoanele cu ochii CĂPRUI

Nuanța a ochilor cea mai des întâlnită. Sunt persoane pozitive, independente și politicoase. Își iubesc apropiații și prietenii. Aceste persoane sunt norocoase și zâmbitoare.

Persoanele cu ochii VERZI/CĂPRUI

Sunt persoane care iubesc aventura și care urăsc rutina, schimbându-și des locul de muncă. Acestea  nu prea știu să-și controleze furia, deaceea este greu să fii mult timp într-o relație cu o astfel de persoană.

 

Sursa:   secretelesanatatii
Categorii