Sarbatoarea Craciunului si a Anului Nou Sarbatoarea Pastelui

Cele mai delicioase si mai creative platouri festive pentru ocazii speciale si sarbatori

 

 

 

 

Platouri festive, diversificate, aranjate spectaculos pentru ocazii speciale si sarbatori. Invata sa pregatesti si tu cele mai frumoase platouri pentru orice ocazie.

Cele mai frumoase platouri sunt cele care au diferite culori. De aceea, poti opta atat pentru legume, cat si pentru mezeluri diferite si branzeturi sau masline.

Trucuri pentru ca platourile sa arate fantastic!

  • Combina culorile: alege atat morcovi, rosii, castraveti, frunze de salata, dar si masline negre si verzi pentru a avea diferite combinatii de culori superbe pe platoul tau.
  • Alege diferite tipuri de mezeluri. De la sunca de pui, pana la muschiulet de porc sau salam feliat, toate acestea combinate vor arata foarte bine pe platou, dar sunt si perfecte pentru gusturile diferite ale musafirilor tai.
  • Nu uita de branzeturi. Cascavalul, branza de vaca, de oaie, telemea, dar si cascavalul afumat nu trebuie sa lipseasca de pe platoul tau festiv.
  • Alege platouri mari si frumoase. Atat continutul, cat si platoul trebuie sa fie deosebit. Opteaza pentru platouri mari, cat mai plate pentru ca tu sa poti aranja toate preparatele.
  • De asemenea, nu uita de frunzele verzi de salata ce pot fi patul pe care sa aranjezi carnurile.

 

Sursa




Categorii