Remedii naturiste

Cereale cu o mulțimede nutrienți care protejeaza impotriva cancerului de san si care reduc riscul de a dezvolta diabet zaharat de tip 2. Mananca fulgi de ovăz în fiecare zi!

 

 

 

 

„Micul dejun este cea mai importantă masă a zilei“ și lucruri uimitoare se poate întâmpla cu corpul dumneavoastră dacă micul dejun este compus din fulgi de ovăz în fiecare zi.

Ovăz –  super-cereala cu o mulțime de nutrienți.

De peste două mii de ani oamenii cresc ovăz si a fost folosit ca un produs alimentar și de tratament.

Loading...

Pentru scopuri terapeutice, ovăzul este folosit pentru vindecarea pielii, boli intestinale, probleme nervoase si chiar solutii problemelor ginecologice.

Uite ce se întâmplă cu corpul tau atunci cand mananci fulgi de ovăz în fiecare zi:

Un sfert de cana de ovăz are aproape 100% din dozela zilnice recomandate de mangan.

Ovăz are, de asemenea, mulți antioxidanți, inclusiv vitamina E, seleniu, acid fitic și acid fenolic, vitamina B1, biotina, molibden, fosfor, cupru și magneziu, printre multe alte fitonutrienti.

Modificările pe care le puteți vedea în corpul tău atunci când mănânci fulgi de ovăz:

Una dintre cele mai bune beneficii daca manaci ovăz în fiecare zi – este prevenirea obezității și cea de creșterea în greutate. El dă un mare sentiment de plenitudine și garantează inhibarea senzatiei de foame.

Fulgi de ovăz te face să te simți sătul mai mult timp și de a crea schimbări pozitive în corpul tau. Acesta oferă energie pentru o perioadă lungă de timp, în plus contine multe fibre, acestea protejand stomacul de ulcer si gastrita.

Impactul cu indice glicemic scăzut , cereale consumate dimineața oferă o sursă bună de energie pentru intreaga zi, fără nici o creștere sau scădere a nivelului de zahăr din sânge. El menține nivelul zahărului din sânge pe o perioadă lungă de timp și ajută organismul să reglementeze insulină.

Acest lucru poate ajuta la reducerea de calorii pe zi pana la 81%. Într-un studiu de persoane care folosesc la micul dejun ovăz, s-a demonstrat că nu permite oamenilor să depășească aportul de calorii la mese ulterioare.

În plus, aceasta poate ajuta să piardă în greutate, pierde grăsime și pentru a preveni supraalimentarea, ovăzul oferă beneficii semnificative de sanatate.

Iată câteva alte beneficii ale fulgilor de ovăz pentru sanatatea ta:

* Scade colesterolul

* Reduce riscul de boli cardiovasculare

* Reduce riscul de insuficienta cardiaca

* Stimulează imunitatea

* Stabilizeaza zahărul din sânge și reduce riscul de a dezvolta diabet zaharat de tip 2

* Sursa excelenta de fibre, care protejeaza impotriva cancerului de san

* Protejeaza impotriva astmului copilarie

* Creșterea speranței de viață

 

Sursa
Categorii