Preparate fara carne

Ciuperci champignon în sos de smântână, cu usturoi și cimbru – Exact cat trebuie de bune

 

 

 

 

Ciupercuțe, preparate delicat, pentru un gust rafinat!

 

Ingrediente:

200 g ciuperci champignon

2 linguri de unt

1 lingura de ulei de masline

2 catei de usturoi

1-2 crengute de cimbru

1 pahar de smantana pentru gatit

sare, dupa gust

piper negru (macinat), dupa gust

70g cascaval

 

Mod de preparare:

Incalziti usor smantana pentru gatit, apoi adaugati usturoiul tocat si crengutele de cimbru. Fierbeti aproximativ 5 minute, amestecand in permanenta pentru a evita fierberea rapida…

Spalati ciupercile si uscati-le cu un prosop de hartie. Puneti-le in tava, apoi puneti sare, piper, adaugati bucatile de unt si turnati deasupra ulei de masline, scrie bucatarianoastra.online.

Turnati ciupercile in sos si coaceti-le la 180 de grade, aproximativ jumatate de ora. Scoateti tava, presarati cascaval deasupra si gatiti inca 5 minute. Daca nu doriti cascaval, puteti sa nu-l adaugati, oricum va fi gustos…

Serviti la masa ca fel principal sau ca si garnitura pentru friptura.

 

Pofta buna!

 

Sursa: Secretele.com




Categorii